Turnova wordt een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Wonen, winkelen, werken en vooral beleven: in Turnova kan het allemaal. De Turnovasite wordt ingedeeld in 5 verschillende kwartieren met elk zijn eigen specifieke eigenschappen.

Een overzicht van de gebouwen die recent NIEUW te koop zijn én die al langer in het aanbod zitten in dit nieuwe stadsdeel Turnova, kan u hieronder terug vinden. Voor meer info of een afspraak in ons Turnova pop-up kantoor kan u steeds contact opnemen via 014 45 10 11 of nieuwbouw@hillewaere.be.

NIEUW TE KOOP:

Residentie Kursaalpoort :

4 appartementen met een hoogwaardige afwerking verdeelt over 4 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een groot terras dat uitgeeft op de Grote Markt. Dit is genieten van alles wat Turnhout te bieden heeft. De appartementen zijn 126 m² groot en hebben 3 slaapkamers. Klik hier voor meer info!


Residentie Torentje

Dit witte, slanke gebouw huisvest 6 prachtige appartementen verdeelt over 6 verdiepingen. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er handelspanden gevestigd. Elk appartement heeft een ruim terras dat uitgeeft op één van de wandel-winkelpaden van Turnova. De appartementen zijn tussen de 103 en 124 m² groot en hebben 2 of 3 slaapkamers. Klik hier voor meer info!


Residentie Rotor

Felrode baksteen en rood architectonisch beton kenmerken dit centraal gelegen gebouw. Een gezellig, groen dakterras zorgt voor een oase van natuur en rust te midden van het bruisend centrum. Een handelspand op de gelijkvloerse verdieping en 12 appartementen verdeelt over 6 verdiepingen representeren dit unieke pand. De appartementen zijn tussen de 95 m² en 121 m² groot en hebben 2 of 3 slaapkamers. Klik hier voor meer info!


Residentie Dans

De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen naar het rijke verleden van de site. Residentie Dans ligt aan de Baron Frans Dufourstraat en kijkt uit op het toekomstig academisch plein. Het gebouw huisvest 11 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Het gelijkvloers is een commerciële ruimte van 301m². Deze appartementen zijn tussen de 62 en 124 m² groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een terras. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Klik hier voor meer info!


REEDS LANGER TE KOOP:

Turnova Toren

Wonen tussen de wolken in de hoogste woontoren van de regio. Deze toren zal bestaan uit kantoren, horeca en woonappartementen, waar de bewoners bijna letterlijk met hun hoofd tussen de wolken zullen leven met een prachtig uitzicht. De toren omvat 48 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte vanaf 64m² tot 242m² (mogelijkheid tot samenvoegen van units). Terrassen vanaf 7m² tot 125m². Uniek in de regio! Klik hier voor meer info.


Residentie Woord 

Residentie Woord ligt aan de Baron Frans Dufourstraat. Het gebouw huisvest 26 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen (inclusief gelijkvloers). Deze appartementen zijn tussen de 57 en 133 m2 groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een tuin of terras met buitenberging. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Klik hier voor meer info.


Residentie Muziek

Residentie Muziek ligt aan de Baron Frans du Fourstraat. Het gebouw huisvest 35 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen (inclusief gelijkvloers). Deze appartementen zijn tussen 53m² en 127m² groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een privé-terras (met buitenberging) of tuin. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Klik hier voor meer info.


Voor meer info of een afspraak in ons Turnova pop-up kantoor kan u steeds contact opnemen via 014 45 10 11 of nieuwbouw@hillewaere.be. De volledige Turnova maquette, de 24h/24h werf webcam en virtuele 3D beelden staan te wachten op jullie in het pop-up kantoor aan de Grote Markt in Turnhout! Wij zijn aanwezig op ma van 10u-13u, woe- en vrij van 9u-12.30u of op afspraak. Tot snel !