Met Residentie De Priorij en Woonerf De Pastorij heeft Hillewaere Nieuwbouw weer 2 prestigieuze nieuwbouwprojecten in handen. In 2 monumentale kloostergebouwen in Turnhout zullen elks 14 luxueuze, indrukwekkende appartementen worden gecreëerd. De authentieke elementen, zoals hoge plafonds en stenen vloeren, blijven bewaard waardoor deze appartementen buitengewoon veel klasse en charme uitstralen. Bent u op zoek naar een uitzonderlijke en niet alledaagse woonst? Lees dan snel verder!
 

Residentie De Priorij

Dit unieke project omvat 14 imposante appartementen in het monumentale klooster van het Heilig Graf. Het kloostercomplex wordt omringd door een stenen tuinmuur en beschikt over een grote buitenruimte, dewelke grotendeels ingericht zal worden als gemeenschappelijke tuin. De verschillende gebouwen van dit domein zijn in een vierkant geplaatst, met centraal een gemeenschappelijke patio. Van karakter gesproken!

De luxueuze appartementen variëren van 66 m² tot 289 m², met 1 tot 3 slaapkamers. De hoogwaardige afwerking, met houten vloeren, hoge plafonds en een keuken en badkamer die nog naar eigen smaak ingericht kunnen worden, maken de volledige beleving buitengewoon.

Woonerf De Pastorij

Binnen dit exclusieve project worden er 14 prachtige appartementen gevormd in een karaktervol Pastorie-kloostergebouw. Het woonerf bestaat uit 2 gebouwen, met tussenin een gemeenschappelijke poort naar de tuinen. Samen met de resterende, omliggende burgerhuizen vormen deze gebouwen het kenmerkende straatbeeld van het Kerkplein. Een magnifieke binnentuin maakt het geheel compleet.

De indrukwekkende appartementen variëren van 62 m² tot 209 m², met 1 tot 4 slaapkamers. De hoogwaardige afwerking, authenticiteit en karakteristieke details maken van dit project een echt unicum.

Contacteer ons op 014 45 10 11 of nieuwbouw@hillewaere.be en laat ons u de plannen toelichten van deze buitengewone nieuwbouwprojecten.