Hoe gezonder je medewerkers, hoe gezonder de bedrijfsresultaten en hoe tevredener de klanten! Daarom starten we bij Hillewaere Groep een gezondheidsprogramma, in samenwerking met een gespecialiseerd team. Het gezondheidsprogramma is "Hillemotion" gedoopt en we willen hiermee een gezonde levensstijl promoten, op en naast de werkvloer.  

We zullen onze medewerkers inspireren en uitdagen. Het succes van een gezondheidsprogramma staat of valt namelijk met de betrokkenheid van de werknemers. We gaan dan ook voor engagement binnen de hele organisatie, over alle afdelingen heen. Met online challenges, met workshops en groepsuitdagingen om de teamspirit aan te zwengelen, met persoonlijke begeleiding en feedback op maat van elk teamlid. Nooit echt competitief, altijd met een kleine hoek af. Het moet plezant blijven.

We werken hiervoor met een op maat ontwikkelde app. De Hillemotion app is de spil van ons gezondheidsprogramma. Hier doen onze medewerkers inspiratie op, dagen ze zichzelf en collega’s uit, houden ze inspanningen en vorderingen bij. We besteden aandacht aan 4 pijlers: mindset , voeding, bewegen en rust. Vier pijlers voor een actieve, gezonde levensstijl, die hand in hand gaan.

Het is niet de bedoeling dat alle medewerkers morgen samen een marathon lopen of de Ronde van Frankrijk rijden. Wij geloven in kleine doelen stellen. De allerbelangrijkste stap is de eerste.
Eenmaal Hillemotion op gang is getrokken, is er geen stoppen meer aan.

Samen zetten we onze schouders onder een gezond bedrijf dat groeit.

Ook VTM-Nieuws kwam even langs om ons gezondheidsprogramma te bekijken: