Met Hillewaere Vastgoed willen we gaan voor een uitbreiding naar gans Vlaanderen. Met de opening van ons tiende kantoor in Hasselt maken we deze ambities waar. Om meteen de juiste indruk te maken op Hasselt en omstreken, heeft ons gloednieuwe vastgoedkantoor nu al enkele prachtige panden in aanbod. We zijn met Hillewaere Vastgoed helemaal klaar om de Limburgse vastgoedmarkt te veroveren.


Teller op 10

Hillewaere is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot de succesvolle onderneming die we vandaag de dag zijn, met een hoofdkantoor in Turnhout en 9 andere vastgoedshops in verschillende grote Vlaamse steden. De komst van het nieuwe kantoor in Hasselt zet de teller op 10 en past volledig binnen ons strategische expansieplan.

Rol als expert en innovator

We willen met Hillewaere Vastgoed onze rol als expert en innovator in de vastgoedmarkt schalen naar gans vlaanderen. En die ambitie reikt letterlijk steeds verder. "Door te blijven inzetten op nieuwe technologieën gaan we mee met de digitalisering. Een must naar klanten vandaag en de toekomstige generaties kopers en verkopers. We geloven er dan ook sterk in dat meer beleving en ontzorging de sleutels zijn tot succes", aldus onze CEO Roel Druyts.

Dynamisch Hasselt

Onze keuze voor Hasselt is niet toevallig. "Het is een bruisende stad die een grote aantrekkingskracht heeft tot ver buiten de provincie. De stad is in volle verandering en ontwikkelt zich in sneltempo. Aangezien Hillewaere innovatie hoog in het vaandel draagt, was de opening van een nieuw vastgoedkantoor in deze dynamische stad een logische volgende keuze. We voelen ons er bovendien helemaal thuis", zo zegt Roel.

Onze nieuwe vastgoedshop is gevestigd in Books The Office, een hippe coworking space vlakbij het Kolonel Dusartplein. Dit pand is meer dan een kantoor alleen, het is een werkplek op maat van nieuwe generaties ondernemers. De ideale uitvalsbasis voor Hillewaere Vastgoed dus.

Gevarieerd aanbod

Om de daad onmiddellijk bij het woord te voegen, hebben we met het nieuwe vastgoedkantoor reeds heel wat prachtige panden in portefeuille. Van een luxueuze villa in het groen tot een penthouse in het centrum van de stad, het Hasseltse aanbod omvat voor ieder wat wils.