De zomer is voorbij en we gaan een prachtige herfst tegemoet. Hillewaere Vastgoed realiseerde de eerste 6 maanden van 2015 het hoogst aantal transacties in de geschiedenis van ons bedrijf. De vastgoedmarkt is duidelijk over haar dieptepunt heen en kopers krijgen opnieuw vertrouwen om te investeren in de toekomst.
Door de dip van de voorbije jaren zijn de prijzen op een realistisch niveau gekomen. Dit maakt dat eigendommen die jarenlang te koop stonden, vandaag van eigenaar wisselen tegen correcte voorwaarden.
De sleutel om in deze markt tot een succesvolle verkoop te komen is een accurate waardering van de woning. Laat u daarin bijstaan door ons team van erkende vastgoedmakelaars. Ga langs bij 1 van onze 6 vastgoedkantoren in uw buurt!
 
In dit magazine vindt u naast de mooiste woningen uit de omgeving ook een test van de Jeep Wrangler, een special rond golfclubs en een interview met Wout en Suzy Bru. Ga zeker ook de
Hillewaere menu proberen bij Brasserie Bru in Schilde!
 
Het Hillewaere Magazine wordt eind september in de volledige regio over 120.000 exemplaren bedeeld. Hebt u hem niet ontvangen? Bekijk hieronder het Hillewaere Magazine online of vraag vrijblijvend een exemplaar op via 014/45.10.11. Wij sturen u met plezier een exemplaar toe. Wij wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!
 
Bekijk hieronder de editie KEMPEN online! (of klik hier)
(scroll verder naar beneden voor de ANTWERPEN editie)
 
 
 
Bekijk hieronder de editie ANTWERPEN online! (of klik hier)