Bij een magazine dat uitkomt in januari kunnen nieuwjaarswensen niet achterwege blijven! Vanuit Hillewaere Groep en in naam van onze 49 medewerkers wensen we u dan ook een bijzonder voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2016 voor uzelf en uw familie. 2015 was een boeiend jaar maar 2016 kondigt zich eveneens beloftevol aan! De diverse branches waarin Hillewaere Groep actief is, zijn in volle beweging en daar kan u als klant uw voordeel mee doen.
 
In de verzekeringsbranche gaan we naar schaalvergroting. Op 10 jaar tijd halveerde het aantal verzekeringsmakelaars. Deze tendens zal zich de volgende 5 jaar herhalen. Grotere kantoren met uitgebreide specialisaties zorgen voor betere en meer professionele dienstverlening aan de klant. Bij Hillewaere Verzekeringen zetten we al enkele jaren in op deze schaalvergroting en dat zullen we in 2016 verder blijven doen.
 
Ook in de banksector zal er de volgende jaren veel wijzigen. De fusie tussen BKCP-bank en BEOBank zal een nieuwe grote bankspeler creëren in België onder de noemer BEOBank. Bij Hillewaere zijn we blij hier mee deel van uit te mogen maken als BEOBank-agent voor de Kempen.
 
In de vastgoedmarkt wordt het ook zaak om meer toegevoegde waarde te leveren. Dit zal enkel gerealiseerd kunnen worden door schaalvergroting, vernieuwende activiteiten en verdere professionalisering. Bij Hillewaere Vastgoed kiezen we voluit voor deze weg en daarom zullen we ook in 2016 ons kantorennet verder uitbreiden en inzetten op duidelijke vernieuwing.
 
Het Hillewaere Magazine wordt half januari in de volledige regio over 120.000 exemplaren bedeeld. Hebt u hem niet ontvangen? Bekijk hieronder het Hillewaere Magazine online of vraag vrijblijvend een exemplaar op via 014/45.10.11. Wij sturen u met plezier een exemplaar toe. Wij wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!
 
Bekijk hieronder de editie KEMPEN online! (of klik hier)
(scroll verder naar beneden voor de ANTWERPEN editie)

 

 

 

 

Bekijk hieronder de editie ANTWERPEN online! (of klik hier)