Binnenkort starten we met de verkoop van de TURNOVA TOREN! Meld u nu aan (onderaan deze pagina) om als eerste geïnformeerd te worden!

In het centrum van Turnhout, vlakbij de Grote Markt, wordt momenteel het project Turnova gerealiseerd: een bruisend nieuw stadsdeel in het centrum van Turnhout. Naast zo’n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels komen er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, een viersterrenhotel en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes zal Turnova ongetwijfeld een nieuwe dimensie geven aan het stadscentrum.
 
 
Blikvanger in dit geheel wordt meer dan zeker de Turnova-Toren, het hoogste gebouw van de Antwerpse Kempen. Deze toren zal bestaan uit kantoren, horeca en woonappartementen, waar de bewoners bijna letterlijk met hun hoofd tussen de wolken zullen leven. De verkoop van deze appartementen zal binnenkort starten! Bent u op zoek naar een appartement en zou je ook tussen de wolken willen wonen temidden van het bruisende Turnova? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en wordt als eerste geïnformeerd over de start van de verkoop.

TIP: In de volgende editie van ons Hillewaere Magazine leest u ook alles over het TURNOVA project én de verkoop! 

 

 

Aanmeldingsformulier