Bekijk nu online het nieuwe Hillewaere Magazine. Dit staat geheel in het teken van het nieuwe jaar met een hoop nieuwe uitdagingen.
 
'Heeren & Hillewaere' heet voortaan 'Hillewaere Groep'. In dit magazine wordt deze recente naamswijziging verder toegelicht.
 
Daarnaast kan u alles lezen over de start van de verkoop van de appartementen op Turnova, een nieuw stadsdeel vlakbij de Grote Markt in Turnhout. Wonen, winkelen en beleven staan centraal in dit project. Samen met gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova binnenkort een nieuwe dimensie aan het stadscentrum van Turnhout. Wees er dus snel bij!
 
We kondigen in ons nieuwe magazine ook graag de start aan van een nieuwe vestiging in Hoogstraten onder leiding van Mies Willemsen. Met dit nieuwe kantoor hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn in deze regio!
 
Verder vindt u in deze editie uiteraard het mooiste vastgoed uit de regio, meer informatie voor de Nederlandse hypotheekaftrek én het geheim van de 'latte art' op je kopje koffie!
 
Het Hillewaere Magazine wordt deze week in de volledige regio over 120.000 exemplaren bedeeld. Hebt u hem niet ontvangen? Bekijk hieronder het Hillewaere Magazine online of vraag vrijblijvend een exemplaar op via 014/45.10.11. Wij sturen u met plezier een exemplaar toe. Wij wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!