Wees er als eerste bij om uw droomappartement te kiezen! Zondag 25 januari bent u van harte welkom tussen 14u en 17u op de Grote Markt in Turnhout. Ontdek wat Turnova te bieden heeft: winkels, pleintjes, horeca, de academies voor schone kunsten én schitterende appartementen.... In een tent van 800m2 vindt u diverse stands met informatie en bieden wij u een gratis hapje en een drankje aan. Komt u met de auto naar 'Beleef Turnova'? Dan parkeert u gratis op Parking Turnova (inrit via Otterstraat). U ontvangt een gratis uitrijticket aan de uitgang van de tent. Tot dan!
 
Turnova, wonen in hartje Turnhout - Turnova wordt een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Wonen, winkelen, werken en vooral beleven: in Turnova kan het allemaal. De Turnovasite wordt ingedeeld in 5 verschillende kwartieren met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Het Academie Kwartier is er daar eentje van. Naast twee gebouwen voor de nieuwe Stedelijke Academie komen er ook drie gloednieuwe residenties met appartementen, nl. Residenties Dans, Woord en Muziek.
 
Wonen in het Academie Kwartier heeft tal van voordelen. De Stedelijke Academie ligt op een steenworp. Volgen u of uw kinderen muziek- of tekenles? Vanaf nu hoeft u daar absoluut niet ver voor te reizen, het ligt immers bij de deur. Winkels, cafés, restaurants, terrasjes… Doordat u in hartje Turnhout woont, ligt het allemaal op enkele minuutjes wandelen. Dankzij de nabijgelegen autosnelwegen, de ondergrondse parking, de verschillende bushaltes en het treinstation is bovendien de bereikbaarheid ideaal. Jong, oud, alleenstaanden of gezinnen met kinderen, iedereen zal er zijn thuis vinden Er zijn woningen voor elk budget met startprijzen vanaf EUR 123.860 (excl. aankoopkosten).
 
Wonen in Residentie Muziek – Hedendaagse architectuur hand in hand laten gaan met het historisch erfgoed van de vroegere Brepolsdrukkerij: dat is het doel van Residentie Muziek. De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen dan ook naar het rijke verleden van de site. Residentie Muziek ligt aan de Baron Frans du Fourstraat. Het gebouw huisvest 35 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen (inclusief gelijkvloers). Deze appartementen zijn tussen 53m² en 127m² groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een privé-terras (met buitenberging) of tuin. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Ondergronds zijn er 82 parkeerplaatsen en 49 bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Vanaf EUR 123.860 (excl. aankoopkosten) mag u zichzelf eigenaar noemen van een appartement in Residentie Muziek. Er is voor elk wat wils: jonge gezinnen, starters, oudere koppels, alleenstaanden, eenoudergezinnen,… Iedereen vindt zijn droomwoning in Turnova.