Innovatieve digitale tools bewijzen vandaag de dag meer dan ooit hun meerwaarde. Ook bij ons. Niet enkel onze interne werking organiseren we op deze manier, ook de communicatie en dienstverlening naar onze klanten blijft gegarandeerd in een virtuele wereld.

 

Een woning kopen? Wandel in 3D door het pand.

Wist u dat we bij Hillewaere Vastgoed alle eigendommen digitaal gescand hebben zodat u deze volledig online kunt bezoeken? U kan door de woning wandelen, de plattegronden bekijken en zelfs een 3D-model van het pand langs alle kanten bestuderen. Dit kan op uw computer, maar werkt nog handiger op uw tablet of gsm.

Bij elke woning vindt u het gsm-nummer van de desbetreffende makelaar. Aarzel niet om deze te bellen (of zelfs te videobellen) om u bijkomende informatie te geven terwijl u digitaal door de woning loopt. Wij staan op deze manier graag tot uw beschikking!

Een woning verkopen? Reken op onze expertise.

Overweegt u om uw woning te verkopen en wilt u graag een professionele verkoopanalyse? Bij Hillewaere Vastgoed hebben we een professionele tool ontwikkeld die gekoppeld is aan een groot aantal databases. Laat onze makelaar via een videocall uw woning zien en bezorg ons een foto van de plannen, zodat wij op basis van deze gegevens een verkoopanalyse kunnen voorbereiden van maar liefst 35 pagina's.

In deze verkoopanalyse vindt u een volledige concurrentieanalyse, prijsgegevens van alle wijken in uw buurt, vergelijkingspunten, demografische gegevens, een vraag-aanbod vergelijking en nog veel meer. Hiermee kunnen wij u te allen tijde grondig adviseren over de verkoopmogelijkheden van uw eigendom.

Digitaal ondertekenen? Het kan!

Bij Hillewaere Vastgoed kunnen alle documenten vanaf nu ook digitaal en op afstand ondertekend worden. Zowel verkoopovereenkomsten, wederzijdse aan- en verkoopbeloftes en makelaarsopdrachten ondertekenen wij digitaal en op afstand. Op deze manier blijven we steeds paraat om woonwensen in vervulling te laten gaan.