Jaargang 19, editie 1 van het Hillewaere magazine alweer. De tijd vliegt wanneer men druk bezig is en blijft. Ontelbare mensen vonden intussen hun droomwoning al bladerend door dit magazine of droomden weg bij al het moois dat er te koop wordt aangeboden.


In deze editie van ons magazine zal u merken dat we de afgelopen tijd niet stil hebben gezeten en dat 2020 voor ons alvast een vliegende start kende. Zo lanceerden we recent 2 nieuwe bedrijfstakken, Home by Hillewaere en Hillewaere Investments, werd onze afdeling Verzekeringen genomineerd voor de Trends Gazellen, tilden we onze verhuur naar een hoger, digitaal niveau met het Hillewaere Property Management en introduceren we in september onze eigen online tool die het afsluiten en beheren van verzekeringen eenvoudiger maakt.

Ontzorgen is voor ons in alles wat we doen hét sleutelwoord. Een totaalservice en dienstverlening van A tot Z die alles zo efficiënt en aangenaam mogelijk maakt voor onze klanten. Zo bent u steeds zeker van de meest professionele aanpak en worden wij gedreven door het resultaat daarvan. Een buitengewoon goede match!

Ga snel naar uw dichtsbijzijnde vastgoedshop of contacteer uw makelaar voor uw persoonlijke magazine.
De digitale versie vindt u alvast hieronder.

Veel leesplezier!