Nu we jammer genoeg te maken krijgen met een heropflakkering van het coronavirus, is het belangrijker dan ooit om de geldende maatregelen correct te volgen. Zo ook in een professionele omgeving. We zetten daarom alles op alles om onze werking nog steeds zo vlot, aangenaam en vooral veilig mogelijk te laten verlopen.

Van harte welkom in de meest veilige omstandigheden!
 

Maximaal digitaal

De veiligheid van zowel onze klanten als ons eigen team primeert. We organiseren onze werkzaamheden daarom opnieuw maximaal digitaal in combinatie met plaatsbezoeken in de meest veilige omstandigheden. Zowel voor onze interne werking, maar ook op het vlak van communicatie en dienstverlening naar onze klanten beschikken we over de meest uitgebreide waaier aan digitale mogelijkheden om een optimale service te kunnen garanderen. Denk aan digitaal ondertekenen, videovergaderingen en virtuele rondleidingen, eventueel zelfs begeleid door onze makelaars.

Kortom, bij Hillewaere hebben we alles in huis om onze dienstverlening veilig, en waar nodig digitaal, te laten verlopen.

Hillewaere Safety Program

Onze vastgoedshops blijven geopend en ook fysieke afspraken en plaatsbezoeken met klanten gaan door. Maar ook hier primeert de veiligheid.

Daarom ontvangen alle klanten van ons een Hillewaere Safety Kit. Deze veiligheidsbox bevat onder meer een mondmasker, handgel en ontsmettingsdoekjes. Bovendien hebben al onze makelaars via een speciale training ook richtlijnen gekregen om de plaatsbezoeken in de meest optimale en veilige omstandigheden te kunnen organiseren.

Daarnaast wordt er aan de ingang van ons hoofdkantoor in Turnhout een hightech thermografische camera geplaatst die via infraroodstraling de temperatuur van de persoon in beeld nauwkeurig scant. 

Op deze manier willen we met Hillewaere tijdens onze fysieke afspraken met klanten maximaal voldoen aan de geldende hygiënische maatregelen. Zo heten we onze klanten nog steeds met een gerust en veilig gevoel welkom in onze vastgoedshops.

Zorg goed voor uzelf en elkaar. #staysafe.


Ons Hillewaere Safety Program werd opgepikt door de pers, onder andere door: