In Batalo IV is het betaalbaar wonen in alle rust, langs het kanaal en op wandelafstand van de gezellige jachthaven. Tal van prachtige fiets- en wandelmogelijkheden brengen u er langs unieke plekjes en groene oases in Turnhout. Blijft u liever thuis, dan kan u gezellig cocoonen in een hedendaags appartement met tijdloze, strakke architectuur. 

Op zoek naar een stijlvol en betaalbaar appartement aan het water? Contacteer ons nu. We stellen deze nieuwste fase graag in primeur aan u voor. 

Batalo IV: de nieuwe en laatste fase 

In deze laatste fase worden er opnieuw 2 gebouwen opgetrokken met elk 14 kwalitatieve, moderne appartementen. Deze 28 woonunits genieten eveneens van een prachtig zicht over het water. Een ondergrondse autostaanplaats en privé berging zijn inclusief. 

De indeling is momenteel, tot op een zeker moment, nog vrij te bepalen. Zo kan u kiezen voor een open of gesloten keuken, een inloopdouche of bad. De gebruikte hoogwaardige materialen staan garant voor een kwalitatieve, luxueuze afwerking.  

Kortom, ideaal als privé woonst of investeringsappartement op een toplocatie. 

Batalo 2: https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/6673470/residentie-batalo-2-de-nieuwste-en-laatste-fase-van-wonen-aan-het-water
Batalo 3: https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/6673430/residentie-batalo-3-de-nieuwste-en-laatste-fase-van-wonen-aan-het-water

Wees er snel bij, want wie wil er niet wonen aan de gezellige jachthaven in Turnhout? Bel ons nu op 014 45 10 11 of maak een afspraak via nieuwbouw@hillewaere.be.