Wanneer je een eigen zaak start, wil je natuurlijk op de best mogelijke locatie zitten. Droom je van een exclusieve kledingzaak, dan is het logisch dat je een stadscentrum verkiest boven een landweggetje. Wens je een industrieel bedrijf uit de grond te stampen, dan is een vlot bereikbaar bedrijventerrein buiten de stad de beste aanrader...

Hillewaere heeft verschillende nieuwbouwbedrijfspanden in portefeuille. En in dit artikel koppelen we enkele handelspanden aan jouw activiteit.

Bakker: een levendige buurt voor jong en oud

Wil je een bakkerij beginnen? Dan stellen wij ‘Residentie Marktplein’ in Ravels aan je voor! Waarom? Twee andere handelspanden in deze residentie zijn immers al ingenomen door een groentewinkel en een beenhouwerij. Een bakker zou natuurlijk niet misstaan in dit plaatje!

Naast de 3 handelspanden combineert ‘Residentie Marktplein’ ook 31 luxe appartementen met een prachtige, groene binnentuin voor diverse generaties. Zo ontstaat er een sociale cohesie in een levendige buurt waar het aangenaam vertoeven is. En wie groenten of vlees nodig heeft, heeft beslist ook brood nodig! Een win-win situatie! ?

Exclusieve kledingzaak: Luxueus en karaktervol

U zegt ‘exclusieve kledingzaak’? Dan zeggen wij ‘Residentie Louis’ in Oud-Turnhout. Dit bijzondere project, bestaande uit 8 luxe appartementen en 2 mooie winkelruimtes, wordt ontwikkeld pal in het centrum van het rustige Oud-Turnhout vlak naast alle faciliteiten die u nodig heeft: winkels, horeca, bank, post, ....

‘Louis’ staat voor een mooi, luxueus en karaktervol gebouw en biedt mooie kansen voor hedendaagse handelaars. Toon uw nieuwste collecties of exclusieve aanbiedingen in de grote etalage of verwen uw klanten in een zee van rust.

Dynamisch jong bedrijf zoekt eigen stek

Ben je een dynamisch jong bedrijf dat boomed? Werk je nu nog van thuis uit, en wil je op eigen benen staan? Dan raden wij je ‘Hof van Ballaer’ aan! Deze residentie biedt 14 energiezuinige stadsappartementen en 4 coole kantoorruimtes aan, niet te groot en dus ideaal als starter.

Dit hip nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Antwerpen in de Ballaarstraat. Ideale ligging en vlotte verbinding naar de Leien, Mechelsesteenweg en de autosnelweg. Op enkele minuten wandelen kan je genieten van de bars en restaurants rond het bruisend Marnixplein, Museum van Schone kunsten, Leopoldplaats, het Koning Albertpark, ... Bovendien zijn alle winkels en openbaar vervoer vlakbij. Kortom, je nieuwe werkplekin Antwerpen is een feit. Zo wordt werken helemaal leuk!  

Bel ons nu voor een begeleid bezoek aan deze toplocaties! 014 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be!