Bedankt voor jullie massale deelname aan onze Kids-Kleurwedstrijd. Hopelijk hebben jullie kleine kunstenaars plezier gehad in het bedenken en uittekenen van hun droomwoning. Wij vonden het alvast hele knappe tekeningen!

De winnende droomwoning is intussen bekend en de ontwerper ervan werd reeds gecontacteerd.

Maar niet getreurd!

We vinden met Hillewaere Vastgoed dat elk kind het verdiend om in de watten te worden gelegd. We hebben daarom ook voor alle andere kleine kunstenaars iets kleins voorzien. Hou dus zeker jullie mailbox in het oog.


ORIGINEEL BERICHT:

We lijken het soms even te vergeten, maar de coronamaatregelen hebben ook een grote impact op het leven van onze kinderen. Ze kunnen niet naar school, mogen niet afspreken met vriendjes en ook een bezoek aan grootouders is verboden. Net zoals voor ons volwassenen, staat ook voor hen de wereld op dit moment stil.
 

En toch, ondanks alles, blijven onze kinderen hun vrolijke zelve en doen ze flink wat van hen gevraagd wordt. We willen met Hillewaere Vastgoed daarom graag iets terug doen. Hen bedanken voor hun eindeloos enthousiasme en positieve ingesteldheid.

Kasteel, boomhut, rijwoning, iglo of legohuis. Hoe ziet de droomwoning van jouw kind eruit? Laat deze door hem of haar op papier tot leven komen en win een prachtige Berg-trampoline.

Hoe ga je te werk?

1. Download de tekening via deze link en druk af.

2. Laat je kind zijn of haar droomwoning ontwerpen.
Dit kan en mag zowel met verf, kleurpotloden, stiften of ander knutselmateriaal.

3. Fotografeer of scan het resultaat en stuur de tekening in via dit formulier.

4. Uit alle deelnemende inzendingen trekt een onschuldige hand één tekening die een prachtige Berg-trampoline wint.

De Kids-Kleurwedstrijd loopt tot en met 17 mei 2020. De winnende tekening zal uiterlijk 2 weken na afloop van de wedstrijd bekendgemaakt worden.

Veel succes en plezier aan alle kleine helden!

 
powered by Typeform