Wilt u graag bouwen, maar weet u niet goed hoe te beginnen? Heeft u bij ons een bouwgrond op het oog, maar durft u de stap niet te wagen omdat u niet genoeg kennis heeft van de aanpak en het bouwtraject? Twijfelt u omdat u niet juist weet wat het financiële gedeelte inhoudt? Geen nood. Bij Hillewaere Nieuwbouw bieden we u een uniek all-in concept aan waarbij we u volledig begeleiden vanaf de aankoop van de grond tot en met de bouw, afwerking en interieurinrichting van uw eigen droomwoning.
 

Hoe gaat dit juist in zijn werk?

We werken samen met enkele kwalitatieve, lokale aannemers en architecten waarmee we plannen hebben laten uittekenen van woningen die realiseerbaar zijn op de bouwgronden uit ons aanbod. Hierbij werd ook telkens een duidelijk prijsoverzicht en materialenlijst opgemaakt. We overlopen deze plannen samen met u en de aannemer om na te gaan hoe u uw woning naar eigen smaak verder wil afwerken, rekening houdend met uw te besteden budget. Meteen ook uw interieur inplannen? Home by Hillewaere staat u hier graag in bij. Wanneer we uw droomwoning op papier hebben staan en het financiële plaatje klopt, starten we de bouwwerken op en coördineren we samen met u tot de oplevering.

Uniek concept in de bouwsector

Deze formule bieden wij u aan op de bouwgronden in ons aanbod. We geven u hier als klant de mogelijkheid om samen met ons bouwteam uw droomwoning te realiseren. U kan uw huis dus volledig op maat gaan creëren en bouwen, uiteraard in lijn met de stedenbouwkundige voorschriften. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant graag samen met ons vormgeven? Dan zetten we onze interieurarchitecte Stephanie Hermans van Home by Hillewaere mee aan tafel. Zo kunnen we ál uw woonwensen realiseren en u optimaal ontzorgen in het volledige proces, van begin tot eind en zonder (financiële) verrassingen.

Een overzichtelijk en transparant kostenplaatje

Met dit concept wil Hillewaere Nieuwbouw beantwoorden aan de behoefte van jonge gezinnen en koppels die een eigen woning willen bouwen, maar niet goed weten hoe hier aan te beginnen. Een goede begeleiding, professioneel advies en een overzicht over het te besteden budget zijn dan ook cruciaal. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin al weet wat uw afgewerkte droomwerking u effectief zal kosten.

Verkavelingen “Bruyne Strijd” in Turnhout en “Kampdijk” in Ravels

Op de bouwgronden uit de verkavelingen “Bruyne Strijd” in Turnhout en “Kampdijk” in Ravels is het bovenstaande concept al succesvol gerealiseerd. Binnenkort gaan de nieuwe eigenaars er genieten in hun op maat gemaakte, naar eigen smaak afgewerkte droomwoning.

In deze verkavelingen kan u dus een leuke bouwgrond kopen, inclusief volledig afgewerkte woning op maat. Beide verkavelingen zijn bovendien vrij van bouwverplichting. U bouwt dus wanneer u zelf wilt.

Wilt u meer weten over dit unieke concept of heeft u interesse in een bouwgrond uit ons Nieuwbouw-aanbod? Contacteer ons dan via nieuwbouw@hillewaere.be of op 014 45 10 11. We staan u graag digitaal, telefonisch of via videocall te woord.