Staat uw eigendom te koop of te huur? Of hebt u plannen om uw pand te koop of te huur te zetten? Neem dan deel aan onze Open Huizen Dag op 22 november!
 
Graag zetten wij de belangrijkste redenen om mee te doen even op een rijtje:
 
1. Nieuwe eigendommen genieten speciale voorwaarden
Hillewaere Vastgoed voorziet speciale voorwaarden voor nieuwe klanten. Maak dus snel een afspraak met één van onze vastgoedkantoren voor meer info.
 
2. Profiteer nu nog van de woonbonus-impact
Vanaf 1 januari 2015 wijzigt de woonbonus (Vlaamse hypotheekrenteaftrek) in ongunstige zin. Daarom hopen heel wat kandidaat-kopers voor het einde van dit jaar hun droomwoning nog te vinden om zo nog van de verhoogde aftrek te kunnen genieten. Mogelijk is het dus nu hét juiste moment om uw eigendom extra onder de aandacht te brengen en concurrentieel te positioneren in de markt.
 
3. U krijgt feedback
Grijp uw kans! Vraag uw bezoekers wat ze van uw huis vinden. Wat kan u (eenvoudig) verbeteren om uw verkoop of verhuur te bevorderen? Verkopen is luisteren, ook tijdens een open huis. Doe met die informatie uw voordeel in de rest van het verkoop- of verhuurtraject.
 
4. Meer aandacht rond het open huis
Actie is reactie. De Open Huizen Dag is een regionaal gebeuren. Talrijke eigendommen doen mee. 
Omdat er voor dit event veel actie gevoerd wordt, gaan de bezoekersaantallen op de portaalwebsites en onze website aardig omhoog. Rondom de Open Huizen Dag zijn er meer zoekers en deze kandidaten blijken ook veel actiever. Maak gebruik van die aandacht.
 
5. Hogere verkoopkans
Het verschil in verkoopkansen tussen niet-deelnemers en deelnemers is groot. 
 
6. U doet er alles aan
Stel u voor dat er weinig bezoekers komen op uw Open Huis. Dat is natuurlijk jammer. Echter, door deel te nemen doet u er alles aan om uw eigendom te verkopen of verhuren. Lukt dat niet, ook niet tijdens een Open Huis dan is het misschien tijd voor een nieuwe strategie. Wij overleggen graag met u welke nieuwe acties kunnen ondernomen worden.
 
7. Vóór de Open Huizen Dag worden (meer) eigendommen verkocht.
Uit onderzoek blijkt dat in de week voorafgaand aan de Open Huizen Dag meer woningen verkocht worden. Veel écht geïnteresseerde kopers wachten de dag dus niet af, die slaan hun slag vooraf.
 
Wil je graag uw eigendom op deze manier de extra aandacht geven dat het verdient?
Laat het ons dan snel weten zodat wij uw eigendom kunnen opnemen in de geplande publicaties.
U kan ons contacteren via vastgoed@hillewaere.be of bel naar één van onze vestigingen in Brasschaat, Malle, Oud-Turnhout, Poppel of Schilde.