Sinds kort zijn we gestart met een nieuwe verkoopformule: de PRESALE FORMULE.

In deze formule bieden we woningen aan, op een andere manier dan normaal. Dit houdt in dat er een éénmalig bezoekmoment plaatsvindt voor de woning waarop de geïnteresseerden de woning grondig kunnen bekijken. Indien ze interesse hebben om de eigendom aan te kopen, dient een bod uitgebracht te worden uitsluitend onder gesloten omslag bij de door de verkoper aangestelde notaris. Op deze manier heeft elke kandidaat-koper dezelfde kans om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. De verkoper zal na ontvangst van alle biedingen beslissen of hij/zij al dan niet verkoopt aan de kandidaat-koper met de beste voorwaarden.

Alle gegevens, zoals de door de verkoper aangestelde notaris, de minimumprijs, enz worden meegedeeld op de presale dag! 

Hebt u interesse om uw eigendom op deze manier TE KOOP te stellen en zo te genieten van een snelle en efficiënte verkoop aan de beste prijs? Contacteer een van onze kantoren en wij komen graag een keer bij u langs voor een gratis taxatie en bekijken samen of deze formule ook voor uw eigendom interessant kan zijn! 

Voordelen van deze formule zijn onder andere:

  • Intensieve marketing-inspanningen naar het presale moment
  • Alle bezoeken worden gecentraliseerd binnen een relatief kort tijdsbestek
  • De woning hoeft slechts 1x tiptop in orde gemaakt te worden
  • De woning wordt verkocht tegen de beste prijs 
  • Snelle afhandeling
  • Ook voor de koper zijn er diverse voordelen uiteraard, denk maar aan de tijd die je hebt om vooraf voor te bereiden naar het verkoopmoment. Je hebt ook evenveel kans om te kunnen kopen als andere geïnteresseerden en je biedt wat jij denkt dat de woning waard is!

De eerste woning waarbij deze formule wordt toegepast staat alvast online:
https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/6019820/volledig-gerenoveerde-energiezuinige-en-verrassende-bel-etage-woning-met-west-georienteerde-tuin