Of we onze makelaars hologram-gewijs herlanceren? Nee hoor. Er gaat namelijk niets boven persoonlijke en échte begeleiding bij een woningbezoek. In de huidige omstandigheden combineren we veiligheid én de meerwaarde van de makelaar graag voor u.
 

Ervaar een 3D-woningbezoek samen mét onze makelaars

De oplossing vonden we in een innovatieve technologie waarbij onze makelaars u virtueel kunnen meenemen doorheen de woningen. Een real time, interactief bezoek alsof u fysiek ter plaatse zou zijn, maar volledig van achter uw computer, tablet of smartphone.

U heeft tijdens uw bezoek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de makelaar of langer stil te staan in bepaalde ruimtes of bij bepaalde kenmerken van het eigendom. Of u wandelt zelf een stukje rond en geeft uw ogen goed de kost.

Veilig, virtueel, exclusief voor u en eventueel 2 bijkomende bezoekers. Een vernieuwende virtuele ervaring waarin u de woning in 3D beleeft onder de professionele begeleiding van de makelaar.  

Hoe plan ik een virtueel bezoek in?

Heeft u interesse in een bepaalde woning? Bel ons voor een afspraak of plan uw virtuele bezoek in via de Hillewaere website.

U ontvangt van ons een link waarop u enkel hoeft te klikken om toegang te krijgen tot de woning. U hoeft niets te downloaden. Uw makelaar wacht u op in de virtuele omgeving en uw interactieve live-rondleiding kan meteen van start gaan!