Op zoek naar een specifiek type pand, in een bepaalde regio, maar niet gevonden wat u zoekt? U wil uw droomwoning niet aan u voorbij zien gaan op het moment dat het te koop komt? Registreer u dan nu voor Hillewaere’s House Alert en word als eerste op de hoogte gebracht wanneer uw droomhuis, op basis van uw surfgedrag op onze website, nieuw bij ons te koop komt.  
 

Hoe gaan we te werk? 

Gebaseerd op de door u bekeken woningen, sturen we u gelijkaardige, nieuwe panden door die voldoen aan uw zoekcriteria. Geen overdaad aan berichten dus, maar enkel die nieuwe eigendommen waarvan wij denken dat ze de perfecte match met u zijn. Daar gaan we namelijk voor bij Hillewaere. 

Ook de manier waarop u deze informatie ontvangt, kunnen we volledig personaliseren. Hebben e-mails of webnotificaties via uw internetbrowser uw voorkeur? Geen enkel probleem. Op deze manier bent u steeds als eerste op de hoogte van ons nieuwste aanbod, via de weg die u zelf verkiest.  

Bovendien heeft u dankzij deze manier van werken ook steeds de kans om als eerste een plaatsbezoek aan de woning in te plannen. Win-win dus. 

Hoe kan ik mezelf registreren? 

Alles begint natuurlijk met een goed en volledig zoekprofiel. Op de aanbodpagina van onze website kan u daarom filteren op regio, alsook enkele andere criteria zoals type pand, prijsklasse en perceeloppervlakte aanduiden. Wanneer u in deze selectie een aantal eigendommen bezoekt die het meest aansluiten bij het type woning waar u naar op zoek bent, weten wij al voldoende. 

U krijgt daarna automatisch een pop-up te zien, waar u zich voor onze Hillewaere’s House Alert-service kan registreren.

De zoektocht naar een (nieuwe) droomwoning was nog nooit zo eenvoudig.