Maak kennis met absolute luxe op ongeziene hoogte in “Park op den Berg”. De laatste 3 penthouses van dit project zijn echte eyecatchers, met een adembenemend uitzicht over het groene Heist-op-den-Berg. De doordacht ingedeelde leefruimtes zijn hoogwaardig en stijlvol afgewerkt. De buitengewone locatie en het hoogstaande wooncomfort maken het er een plek waar het fijn vertoeven en thuiskomen is. Op en top genieten dus. 

Wordt u er nieuwe eigenaar? 

Over het project 

“Park op den Berg” is zeer gunstig gelegen in het groen. De 3 duplex penthouses bevinden zich op niveau 4 en 5, met uitzonderlijke vergezichten over Heist-op-den-Berg. 

De bewoonbare oppervlaktes van de penthouses variëren tussen 192 m² en 239 m², met 3 slaapkamers en een groot terras tot 58 m². De leefruimtes zijn lichtovergoten dankzij de grote ramen, de open keuken is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en toestellen. Allen voorzien van een prachtige parketvloer. De vloerverwarming en ventilatiesysteem D zorgen voor hedendaags wooncomfort

Kortom, luxe alom en een fantastische nieuwe thuis in Heist-op-den-Berg. 

Overtuigd van “Park op den Berg” en benieuwd naar meer? Bel ons nu op 015 69 59 59 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor een afspraak op kantoor of een bezoek ter plaatse met onze makelaar. Tot binnenkort!