Klanten als voetbalclub Barcelona, Wendy van Dijk en Linda de Mol verdien je niet zomaar, dus we overdrijven niet als we zeggen dat Eric Kuster een topdesigner is. Zijn beroemde stijl, Metropolitan Luxury, bracht hij ook in deze gerenoveerde villa in Poppel. Meubels, textiel, deco, kunst,... Alles is er van zijn hand. Bij zo’n exclusief interieur hoort een passend prijskaartje: 1,45 miljoen euro. (Bron: Het Laatste Nieuws Woon)


De villa dateert uit 1996, maar werd in 2015 volledig vernieuwd. De eigenaar wilde er thuiskomen en meteen een vakantiegevoel ervaren. Daarom nam hij Eric Kuster onder de arm. De Nederlander staat erom bekend om luxueuze interieurs te ontwerpen die de sfeer van de chicste hotels uitstralen.

Ook de zwembaden - eentje binnen en eentje buiten met jetstream - de wellness met sauna, de lounge met bar en het natuurgebied in de achtertuin dragen bij tot het vakantiegevoel.

Goed nieuws voor wie verliefd is geworden op al dat moois (en er de centen voor heeft): de villa van 494 m² op een perceel van 1.750 m² staat te koop. De vraagprijs bij Hillewaere Vastgoed bedraagt 1.450.000 euro.
Meer foto’s en info zijn hier te vinden.

Bron: Het Laatste Nieuws Woon
Geschreven door: journalist Bjorn Cocquyt