Topdesigner Eric Kuster heeft deze gerenoveerde villa in Poppel helemaal naar zijn hand gezet in zijn beroemde stijl, Metropolitan Luxury. Hij heeft meerdere bekende klanten, zoals de voetbalclub van Barcelona, Wendy van Dijk en Linda de Mol. In de villa in Poppel heeft hij alles van meubels tot decoratie in zijn stijl omgetoverd en bij zo’n exclusieve ontwerper hoort dan ook een prijskaartje van 1,45 miljoen euro.


In 2015 werd de villa vernieuwd en de villa is gebouwd in 1996. De bedoeling van de eigenaar die Eric Kuster inschakelde was een vakantiegevoel krijgen in eigen huis. Eric Kuster is een Nederlander die bekend staat om zijn luxueuze interieurontwerpen die een zeer chique sfeer uitstralen.

De villa beschikt over twee zwembaden – één binnen en één buiten met jetstream, een wellness, een lounge met bar en ook een natuurgebied die echt zorgen voor een vakantiesfeer.

Voor wie verliefd is geworden op deze villa hebben wij goed nieuws: de villa van 494 m² op een perceel van 1.750 m² staat te koop. De vraagprijs bedraagt 1.450.000 euro.

Meer foto’s en info zijn hier te vinden.

Bron: Het Laatste Nieuws Woon
Origineel bericht geschreven door: journalist Bjorn Cocquyt