Hillewaere Nieuwbouw is gestart met de verkoop van Park Spoor in Turnhout. Deze kleinschalige park-residentie omvat 9 kwalitatieve, duurzame BEN-appartementen die baden in licht en ruimte. Dit nieuwbouwproject is ideaal gelegen in het groen, maar toch vlakbij het levendige stadscentrum.


Over het project

Koop een appartement in Park Spoor en kom thuis in uw eigen stukje groen, waar het na een drukke dag heerlijk ontspannend vertoeven is. De grote raampartijen voorzien de appartementen van veel lichtinval en in combinatie met het ruime terras laten deze 2 troeven binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien. Het strakke, moderne ontwerp geeft het geheel bovendien een hedendaagse uitstraling. Investeer nu en geniet van een op en top afgewerkt appartement in uw eigen groene zone in hartje Turnhout.

Voor dit project creëerden onze architecten 9 hoogwaardige en optimaal ingedeelde appartementen met 2 slaapkamers en een verrassend ruim privé terras. Park Spoor is een schoolvoorbeeld van hedendaagse technieken wat betreft ventilatie en energie. Het is er dus niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam wonen. U kan bovendien zelf de materialen voor de afwerking nog bepalen. Met de ruim vastgestelde budgetten is dit op maat mogelijk. De oppervlaktes van de verschillende appartementen variëren tussen 87 m² en 120 m².

Turnhout, hoofdstad van de Kempen

Turnhout is een bruisende, gezellige provinciestad met een rijk verleden en een overvolle evenementenagenda. Bezoek de interessante musea, kuier door de sfeervolle winkelstraten, maak een romantische wandeling langs de indrukwekkende waterburcht en pauzeer met al het lekkers dat Turnhout te bieden heeft. In de moderne stad Turnhout is het aangenaam wonen, met veel voorzieningen voor gezinnen en dichtbij het groen.

Wil u ook hip en trendy wonen in uw eigen groene privé park in de bruisende hoofdstad van de Kempen? Contacteer ons nu op 014 45 10 11 of nieuwbouw@hillewaere.be en maak kennis met uw nieuwe, groene thuis.