Hillewaere Nieuwbouw is gestart met de verkoop van Residentie Renesse in Oostmalle. Dit kleinschalige nieuwbouwproject omvat 13 stijlvolle BEN-appartementen die kwalitatief en met oog voor detail zijn afgewerkt. Residentie Renesse is gelegen op een mooie en rustige locatie in het groen, maar toch op wandelafstand van de levendige, charmante dorpskern van Oostmalle. 
 

Over het project

Koop een appartement in Residentie Renesse en kom thuis in een oase van rust, waar het na een drukke dag heerlijk ontspannend vertoeven is. Stap de deur uit en ontdek de prachtige natuur en cultuur die dit charmante dorp rijk is. Dankzij de grote en vele ramen baden de appartementen in het licht. De open ruimtes zorgen op hun beurt voor een gevoel van luxe en comfort. Het moderne ontwerp en de laatste nieuwe soort gevelsteen geven het geheel een opvallende, eigentijdse uitstraling. Investeer nu en geniet zorgeloos van een gloednieuw, op en top afgewerkt appartement aan het centrum van Oostmalle.

Onze architecten creëerden voor dit project 13 kwalitatieve, stijlvolle en optimaal ingedeelde appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en een privé terras met groene zone. Residentie Renesse beschikt over de meest recente technieken op het vlak van ventilatie en energie. Zo is het er niet alleen smaakvol, maar ook duurzaam wonen. Met de ruim vastgestelde budgetten kan u bovendien zelf de materialen voor de afwerking nog bepalen. De oppervlaktes van deze appartementen variëren tussen 66 m² en 126 m².

Oostmalle, een charmant dorp in de Antwerpse Kempen

In Oostmalle is het gezellig en rustig wonen, met toch alle faciliteiten zoals scholen en supermarkten in de nabijheid. Oostmalle trakteert u op een groene mix van verschillende bossen, doorkruist met toffe fietsroutes en prachtige wandelpaden. Ook liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen er aan hun trekken in het bedrijvige kasteeldomein de Renesse. En wie even wil pauzeren, stapt binnen in één van de vele eetgelegenheden. In het charmante dorp Oostmalle is het aangenaam wonen, met talrijke activiteiten, veel voorzieningen voor gezinnen en midden in het groen.

Wil u deel uitmaken van dit kleinschalige, kwalitatieve en duurzame nieuwbouwproject? Contacteer ons dan nu op
03 369 27 27 of nieuwbouw@hillewaere.be en wij laten u kennismaken met uw nieuwe thuis in Oostmalle.