Hillewaere Nieuwbouw stelt met trots de verkoop voor van Residentie Hermelyn in Laakdal. Dit charmante nieuwbouwproject omvat 3 gebouwen met 6 exclusieve penthouses en 18 appartementen die hoogkwalitatief, in een moderne en stedelijke architectuur zijn afgewerkt. Residentie Hermelyn is gelegen in Veerle, een gezellig dorp in Laakdal.
 

Laakdal, een dynamische gemeente centraal tussen Diest en Herentals

Laakdal is een levendige en verrassende gemeente, gelegen in de groene Kempen. Dankzij het actieve culturele, sociale en sportverenigingsleven valt er hier voor zowel jong als oud altijd wel iets te beleven. Dit project bevindt zich vlak aan de gezellige dorpskern van Veerle, met scholen, horeca en winkels in de nabije omgeving die op wandelafstand bereikbaar zijn. In het dynamische Laakdal is het aangenaam wonen, met alle nodige voorzieningen vlakbij.

Over het project

In Residentie Hermelyn komt u thuis in een stijlvol en luxueus appartement, waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen en genieten. Het project streeft een hoogkwalitatieve afwerking na, met gebruik van verschillende duurzame materialen. Door de combinatie van de architectuur met materialen die opgaan in de omgeving, vormt het project een strak en samenhorend geheel. De welgevormde gevelsteen, beton en glazen balustrades geven de buitenkant een hedendaagse uitstraling. Investeer nu en laat u door Hillewaere Nieuwbouw begeleiden in het volledige verkoopproces. Wil u zonder zorgen genieten van uw eigen gloednieuwe, tot in de puntjes afgewerkte appartement in het charmante centrum van Veerle-Laakdal? Dan is Residentie Hermelyn echt iets voor u.

In deze nieuwbouwontwikkeling werden 3 gebouwen gecreëerd, in welke 6 exclusieve penthouses en 18 moderne appartementen werden ondergebracht. Veel groen rondom en rust waren de streefpunten van dit project. In het aanbod bevinden er zich woonunits met 1 tot 3 slaapkamers en allen een ruim privé terras en/of tuin. Ondergronds is er een ruime parkeerkelder met autostaanplaatsen, bergingen en een fietsenstalling voorzien. De hoogkwalitatieve appartementen zijn volledig afgewerkt en dus helemaal instapklaar. De oppervlaktes van de verschillende units variëren tussen 68 m² en 112 m².

De voorziene oplevering van dit nieuwbouwproject is juli 2020. Alle woonunits zijn reeds volledig afgewerkt en onmiddellijk beschikbaar. Hierdoor vormt Residentie Hermelyn ook nu al een ideale investeringsopportuniteit met direct rendement. Dankzij onze jarenlange specifieke ervaring kan Hillewaere Nieuwbouw u hier professioneel in adviseren.

Wil u ook modern en tijdloos wonen in een stijlvolle residentie in het centrum van het gezellige Veerle-Laakdal? Ook tijdens deze coronaperiode staan wij steeds telefonisch en digitaal klaar om u professioneel te woord te staan. Contacteer ons nu op 014 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be en wij laten u kennismaken met uw nieuwe thuis.