Hillewaere Nieuwbouw is trots te kunnen aankondigen dat het gestart is met de verkoop van Woonerf Kiezelweg in Mol-Rauw. Deze unieke parkontwikkeling bestaat uit 5 strakke gebouwen met 7 exclusieve penthouses en 24 duurzame appartementen die kwalitatief, modern en in een tijdloze architectuur zijn afgewerkt. Woonerf Kiezelweg is ideaal gelegen in een groene parkomgeving, vlakbij het kanaal en het centrum van Mol-Rauw.
 

Mol, een energieke en verrassende gemeente in de Antwerpse Kempen

Mol is een bruisende gemeente waar er altijd wel iets te beleven valt dankzij het actieve culturele, sociale en sportverenigingsleven. Woonerf Kiezelweg is gelegen in Mol-Rauw, vlak aan een belangrijke verbindingsas tussen Mol en Lommel. In de directe omgeving vindt u onder andere de Kempische Golfclub, luxueuze jachthaven en enkele prachtige natuurroutes. Ook horeca, winkels en scholen zijn op wandelafstand bereikbaar. Kortom, in het energieke Mol-Rauw is het aangenaam wonen, met alle belangrijke faciliteiten vlakbij.

Over het project

In Woonerf Kiezelweg komt u thuis in uw eigen groene cocon, waar het na een drukke dag heerlijk ontspannen en genieten is. Dankzij de unieke parkbeleving kan u in alle rust wandelen en fietsen tussen de gebouwen in een groene omgeving. De units zijn voorzien van alle comfort, luxe en energiezuinigheid. Het moderne ontwerp, met horizontaal en verticaal gevelmetselwerk en aluminium balustrades, geeft het geheel een stijlvolle en hedendaagse uitstraling. De woongelegenheden in dit parkproject zijn top afgewerkt. Luxueuze appartementen in een eigen groene park vlakbij een bruisend centrum zoals Mol-Rauw? Dat komt u niet elke dag tegen. Lijkt dit wat voor u? Hillewaere Nieuwbouw begeleidt u in het volledige verkoopproces en licht graag de plannen en het lastenboek aan u toe.

Voor deze nieuwbouwontwikkeling creëerden de architecten 5 gebouwen, waarin 7 exclusieve penthouses en 24 moderne appartementen verdeeld zijn. De units hebben 1 tot 3 slaapkamers en allen een mooi privé terras met zicht op het omliggende park. In Woonerf Kiezelweg is het niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam wonen dankzij de mogelijkheid om volgens de BEN-norm af te werken. De bouwheer zal u hierin rechtstreeks begeleiden indien u voor deze optie zou kiezen. Het parkgebied is volledig autoluw met een ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen, bergingen en een fietsenstalling. De afwerking en inrichting zijn naar eigen smaak af te werken in samenspraak met de bouwheer. De oppervlaktes van de verschillende units variëren tussen 70 m² en 123 m².

Woonerf Kiezelweg vormt tevens een ideale investeringsopportuniteit met gezond rendement en een meerwaarde bij verkoop in de toekomst dankzij het unieke concept. Door onze jarenlange specifieke ervaring in beleggingsvastgoed kan Hillewaere Nieuwbouw u hier professioneel in adviseren.

Wil u ook modern, luxueus en duurzaam wonen in uw eigen groene parkgebied vlakbij het kanaal en centrum van Mol-Rauw? Ook tijdens deze coronaperiode staan wij steeds telefonisch en digitaal klaar om u professioneel te woord te staan. Contacteer ons nu op 014 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be en maak kennis met deze opportuniteit.