Digitale tools die we momenteel met z’n allen in sneltempo installeren, aanleren en optimaliseren, stellen ons in staat het contact met elkaar tot op zekere hoogte te bewaren en maximaal tot uw dienst te staan. We zien dat veel van onze klanten daar vandaag gebruik van maken en de woningen via onze website virtueel bezoeken.

Toch gaat er voor ons niets boven persoonlijk contact om aan te voelen wat uw wensen en behoeften zijn en een goede match te kunnen vinden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. We missen u (nu al).

De huidige situatie steekt zoals u weet een stokje voor het inplannen van persoonlijke rondleidingen in de panden. Dat vinden wij, gedreven door onze passie om mensen te helpen in het realiseren van hun woondroom, bijzonder jammer. Het spreekt voor zich dat wij 100% achter deze beslissing staan aangezien de veiligheid van al onze klanten, alsook die van ons eigen team prioritair is.

We weten niet hoe lang deze situatie zal aanhouden, maar durven ook vooruit te blikken. We kijken al uit naar het moment waarop we elkaar kunnen weerzien en wij u persoonlijk meer mogen vertellen over onze te koop staande panden. Dat doen we namelijk met alle plezier!

Heeft u interesse in een bepaald pand? Laat het ons weten en registreer u nu alvast op onze “Hillewaere Stand-by lijst”. Dit doet u op de pagina van de woning waarin u interesse heeft. Onze makelaars contacteren u van zodra de situatie het opnieuw toelaat om een fysiek bezoek in te plannen.

Voor nu wensen wij u in de eerste plaats een goede gezondheid toe en staan we steeds digitaal ter uwer beschikking.