Hillewaere Nieuwbouw is gestart met de verkoop van Residentie Silverzand in Lommel. Dit hedendaagse nieuwbouwproject omvat 4 gebouwen met 6 stijlvolle penthouses en 31 appartementen die hoogwaardig, in een stedelijke architectuur zijn afgewerkt met materialen die aansluiten bij de omgeving. Residentie Silverzand ligt aan één van de toegangspoorten van het centrum van het energieke Lommel. Bent u klaar voor de volgende stap in uw leven? Residentie Silverzand wel! Ontdek nu deze volledig afgewerkte appartementen die elk met een eigen stijl werden ingericht.
 

Lommel, een bruisende gemeente in de groene Kempen

Lommel is een energieke en verrassende gemeente waar het culturele, sociale en sportverenigingsleven zeer actief aanwezig is. Dit nieuwbouwproject is gelegen in het commerciële centrum van Lommel, vlak aan alle winkels en met horeca en scholen op wandelafstand. In het dynamische Lommel is het fijn vertoeven. Alles wat u nodig heeft, bevindt er zich vlakbij en er is genoeg te beleven voor jong en oud.

Over het project

Koop een appartement in Residentie Silverzand en kom thuis in een prachtig appartement waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen en genieten. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de open leefruimtes garanderen optimaal wooncomfort. De combinatie van de gebruikte gevelsteen, strak beton en glazen balustrades maken van dit project een modern en stijlvol geheel. Grijp nu uw kans en koop een op en top, met duurzame materialen afgewerkt appartement in het levendige centrum van Lommel.

De architecten creëerden voor deze ontwikkeling 4 gebouwen waarin zich 6 stijlvolle penthouses en 31 moderne appartementen bevinden met 1 tot 4 slaapkamers en allen een verrassend ruim privé terras en/of tuin. In de ondergrondse parkeerkelder bevinden er zich autostaanplaatsen, bergingen en een fietsenstalling. De hoogkwalitatieve units zijn volledig afgewerkt en instapklaar. De oppervlaktes van de verschillende units variëren tussen 66 m² en 177 m².

De voorziene oplevering van dit project is oktober 2020 en de appartementen zijn dus in afwerking of reeds afgewerkt. Dit maakt van Residentie Silverzand ook nu al een ideale investeringsopportuniteit met direct rendement. Dankzij onze jarenlange specifieke ervaring kan Hillewaere Nieuwbouw u hier professioneel in adviseren.

Wil u ook comfortabel en luxueus wonen in een moderne residentie in het centrum van het levendige Lommel? Ook tijdens deze coronaperiode staan wij steeds telefonisch en digitaal klaar om u professioneel te woord te staan. Contacteer ons nu op 014 49 03 03 of nieuwbouw@hillewaere.be en maak kennis met uw mogelijke nieuwe, stijlvolle thuis in Lommel.