In een kasteel wonen is een mooie droom, maar deze droom kan nu werkelijkheid worden. In Mortsel in het gerestaureerde en herbestemde kasteel Cantecroy kun je vanaf 735 euro per maand een appartement huren.
 

Het is een van de mooiste, oudste en nog bewoonde kastelen in Vlaanderen. Kasteel Cantecroy bevindt zich in een oase van rust en niet ver van het centrum van Antwerpen. Het kasteel is recent gerestaureerd en in luxueuze appartementen ondergebracht.

De verschillende appartementen die beschikbaar zijn bestaan uit 1 tot 3 slaapkamers, beschikken over geautomatiseerde zonnewering en een domoticasysteem. Zo zijn er in sommige appartementen nog authentieke elementen te vinden zoals glas-in-loodramen. De appartementen die nog beschikbaar zijn bestaan uit 1 of 2 slaapkamers en de prijs hiervan varieert tussen de 735 en 1.337 euro per maand. De bewoonbare oppervlaktes bevinden zich hiervoor tussen de 69 en de 120 m2.

Op het domein is er een gemeenschappelijke ridderzaal, petanquebanen, wellness, fitness- en ontspanningsruimte en een restaurant. Ook woont er een conciërge op het eigendom.

Bron: Het Laatste Nieuws
Origineel bericht geschreven door: journalist Bjorn Cocquyt