Stadswoning te Benalmadena

Te Koop - , Benalmadena

Ref: 2353

€ 829 000

Vorige
Volgende
Uitstekend dorpshuis in urbanisatie met uitzicht op zee vlakbij Benalmádena Pueblo

Uitstekend dorpshuis in urbanisatie met uitzicht op zee vlakbij Benalmádena Pueblo

HIGHLIGHTS
Dit charmante herenhuis is gelegen in een privé urbanisatie met een bevoorrechte ligging in Benalmádena. De verhoogde ligging zorgt ervoor dat elk van de woningen een spectaculair uitzicht biedt op de zee en de kustlijn. De verspringende lay-out met uitzicht op de Middellandse Zee zorgt ervoor dat de 49 woningen en 2 herenhuizen genieten van ruimtes die altijd worden verlicht door natuurlijk licht. De 223 meter aan buitenruimte zal liefhebbers van ontspanning en het klimaat van de Costa del Sol verrukken.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit prachtige herenhuis, verdeeld over vier verdiepingen, is zorgvuldig ontworpen om ruimte en functionaliteit te maximaliseren.
Op niveau 0 is er een grote garage met capaciteit voor twee voertuigen, een berging van 26 vierkante meter die kan worden omgebouwd tot een fitnessruimte dankzij een badkamer in de aangrenzende ruimte, een wasruimte en de installatieruimte.
Op de eerste verdieping zijn twee tuinruimtes en een groot terras met een overdekt gedeelte en 42 vierkante meter onoverdekt terras. Op dit niveau is er ook een extra toilet en een open kamer die woonkamer en keuken combineert.
Niveau 2 is gewijd aan het slaapgedeelte, met drie slaapkamers en twee badkamers. Elke slaapkamer heeft toegang tot grote terrassen, die privé buitenruimtes bieden.
Tot slot heeft niveau 3 een groot solarium van 41 vierkante meter, ideaal om te ontspannen en.

EXTERIEUR
Het project, bestaande uit 51 woningen, ligt op een unieke locatie met spectaculair uitzicht. Het is omgeven door rode geplaveide trottoirs, die het project harmonieus integreren in het omringende landschap.
De gemeenschappelijke buitenruimten omvatten een gemeenschappelijk zwembad met chloorzout, een omheining en geplaveid met Rosagres-porseleinen tegels. Deze gebieden worden omringd door grote groene zones met een combinatie van gazons en mediterrane heestertuinen, waardoor een natuurlijke en uitnodigende omgeving ontstaat.

INTERIEUR
De helling van het terrein maakt gespreid wonen mogelijk, waarbij de grote terrassen opvallen met hun glazen balustrades die lijken op te gaan in de zee, waardoor het uitzicht wordt gemaximaliseerd en er wordt geprofiteerd van het spectaculaire zonlicht. Het herenhuis heeft vloerverwarming met water door het hele huis en elektrische verwarming in badkamers en toiletten. Dit systeem garandeert een gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor het gevoel van thermisch comfort toeneemt.
De garage heeft automatische toegangsdeuren voor voertuigen. De vloer is gemaakt van geverfd beton en de opslagruimtes en binnenruimtes zijn betegeld met aardewerk.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten illustreren die in het project zijn gebruikt, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde huizen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2025
Bewoonbare oppervlakte
282 m²
Aantal toiletten
1
Terras
223 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!