Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2357

€ 375 000

Vorige
Volgende
Appartement in exclusieve toren vlakbij het historische centrum van Málaga

Appartement in exclusieve toren vlakbij het historische centrum van Málaga

HIGHLIGHTS
Gelegen aan de oevers van de Guadalmina rivier, in het hart van de bruisende stad Malaga aan de Costa del Sol, biedt dit wooncomplex een werkelijk uniek project met panoramisch uitzicht over de stad en haar historische centrum. Het zal ongetwijfeld synoniem zijn met kwaliteit en een ongeëvenaarde levensstijl, en vertegenwoordigt een van de beste huidige investeringen in de stad, met nog slechts enkele units beschikbaar!

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Dit appartement bevindt zich in de zuidelijke toren van dit exclusieve project, vlakbij het centrum van Malaga. Het project bestaat uit twee torens en biedt de gelukkige eigenaren een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes, zoals een co-working ruimte en een wasservice. Op het dak is er een gemeenschappelijk zwembad met een pooldeck en bar, waar eigenaars kunnen genieten van een spectaculair uitzicht op de zee en de hele stad Málaga. Het complex telt 252 woningen en heeft een modern en elegant ontwerp.

EXTERIEUR
Het panoramische uitzicht vanaf de 30e verdieping maakt dit project tot een uniek oriëntatiepunt in het centrum van Málaga. Dit complex is de protagonist van de nieuwe stedenbouwkundige aanpak van het Guadalmedina Plan, een ambitieus project dat de rivierbedding van de Guadalmedina wil transformeren in een verbindingsas van voorzieningen, diensten en buurten. Het wordt een groen-ecologische corridor, die nieuwe natuurlijke waarden en bevoorrechte ruimtes introduceert in het hart van Málaga, toegewijd aan een nieuw stadsmodel.

INTERIEUR
Deze gezellige flat is gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit, zoals Saloni. De verdeling, zorgvuldig bestudeerd, biedt twee ruime slaapkamers, twee badkamers (waarvan een en suite), en een kleine wasruimte geïntegreerd in de keuken, in totaal bijna 80 m².

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende typen woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt; het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project en die niet helemaal overeenkomen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
73 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!