Villa te Marbella

Te Koop - , 29604 Marbella

Ref: 2358

€ 3 995 000

Vorige
Volgende
Spectaculaire villa vlakbij het strand in Marbella Oost

Spectaculaire villa vlakbij het strand in Marbella Oost

HIGHLIGHTS.
We hebben hier te maken met een elegante villa met hedendaags design, waarvan de gevel harmonieus geïntegreerd is met natuursteen en houten details die op hun beurt versterkt worden door de LED buitenverlichting. Gelegen in Marbella Oost, is het gelegen op een hoekperceel, wat zorgt voor meer privacy. Deze geweldige woning biedt u niet alleen de nabijheid van het strand, maar ook gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan restaurants in de omgeving en het dynamische centrum van Marbella.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Marbella East is een waar paradijs om ontdekt te worden. Dit gebied is perfect voor diegenen die de echte mediterrane essentie van de Costa del Sol willen ervaren, zonder de verbindingen met de belangrijkste steden in de buurt te verliezen. Het is bijvoorbeeld maar 5 minuten van het centrum van Marbella en 45 minuten van Malaga International Airport.

EXTERIEUR.
Vanaf de hoofdingang is er toegang tot een prachtige tuin met ruime terrassen, ideaal om te genieten van “al fresco” maaltijden terwijl je ontspant in elegante chill-out ruimtes. Het privébuitenzwembad, dat het hele jaar door beschikbaar is, wordt een perfect toevluchtsoord voor ontspanning en vermaak. Het hoogtepunt van het exterieur is het grote buitenzwembad, dat het hele jaar door beschikbaar is.

INTERIEUR.
De woning wordt de hele dag verlicht door natuurlijk licht dankzij de uitstekende oriëntatie. Het interieur van het huis is meesterlijk ontworpen door het gerenommeerde La Albaida. De hoofdverdieping biedt een open configuratie die een soepele overgang tussen de ruimtes mogelijk maakt. Glazen schuifdeuren van vloer tot plafond vullen de leefruimtes met licht en bieden direct toegang tot de terrassen. De uitnodigende woonkamer, formele eetkamer en moderne keuken, uitgerust met ultramoderne apparatuur, combineren verfijning en functionaliteit. De benedenverdieping heeft een bar op maat, een entertainmentruimte en een fitnessruimte

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2358.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2023
Perceelopp.
680 m²
Bewoonbare oppervlakte
419 m²
Aantal toiletten
2
Terras
236 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!