Penthouse te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2361

€ 1 690 000

Vorige
Volgende
Licht penthouse met uitzicht op zee in de exclusieve urbanisatie El Higuerón, Fuengirola

Licht penthouse met uitzicht op zee in de exclusieve urbanisatie El Higuerón, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Dit penthouse is gelegen in een complex dat een uniek concept biedt, waar u kunt genieten van een luxueuze omgeving, is gebouwd volgens de hoogste normen en met een uitstekende infrastructuur. Een groot aantal diensten en faciliteiten zorgen voor superieur woongenot en een ideale werkomgeving. Een zorgvuldig ontworpen penthouse dat is gerealiseerd op de ideale locatie en perfect in harmonie is met de natuurlijke omgeving. Bovendien ontvang je als bewoner een platinum lidmaatschap voor een jaar, waarmee je toegang krijgt tot de Higueron Spa and Sport Club, die exclusieve sportfaciliteiten en een wereld van ontspanning biedt.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Het lichte penthouse biedt drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer zal liefhebbers van organisatie verrukken met een prachtige kleedkamer en privacy met zijn en-suite badkamer. Een ruime en open woon-eetkeuken heeft directe toegang tot het enorme terras van 50 meter met solarium. Het terras is ook toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer en vanuit een andere slaapkamer, waardoor het pand veel licht krijgt.

EXTERIEUR
Dit is een luxueus en duurzaam project van 224 woningen verdeeld over 9 blokken van drie verdiepingen in Fuengirola. Het biedt ruime appartementen, tuinappartementen en penthouses, allemaal met uitzicht op zee. Gelegen op slechts 3 minuten lopen van de Higueron Resort Sport Club en Spa, evenals restaurants, Michelin-ster restaurant, winkels en het spectaculaire Carvajal strand. De gebouwen zijn gebouwd volgens een verfijnde architectuur die ervoor zorgt dat elke woning een hoge mate van privacy heeft.

INTERIEUR
Het pand is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen met merken als Saloni, Hansgrohe, Bosch, Aeg en SantaLucia Mobili. Er is een domotica- en energie-efficiëntiebeheersysteem geïnstalleerd met de volgende functies: overstromingsdetector met automatische wateronderbreking, rookdetector, waarschuwing voor stroomonderbreking, uitschakeling van verwarming en airconditioning, communicatie met het systeem via mobiele APP's en elke andere functie die de klant kan aanvragen ......
De promotie geeft ook prioriteit aan duurzaamheid en behaalde Breeam- en WELL-certificaten, waardoor het een ecologische investering is met lage onderhoudskosten.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten illustreren die in het project zijn gebruikt, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde huizen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
128 m²
Terras
64 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!