Appartement te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2364

€ 5 200 000

Vorige
Volgende
Prachtig appartement in de exclusieve calle Hermosilla, wijk Recoletos

Prachtig appartement in de exclusieve calle Hermosilla, wijk Recoletos

HIGHLIGHTS.
Deze prachtige woning is gelegen in de beroemde wijk Salamanca, meer bepaald in de wijk Recoletos. De woning is gelegen in een klassiek landgoed dat opvalt door zijn elegantie en distinctie. Bovendien ligt het in een van de gebieden met een grote vraag en een beperkte beschikbaarheid. Het ligt ook dicht bij punten van cultureel en toeristisch belang, zoals het Retiro Park en het Museo del Retiro.
Retiro Park en het Prado Museum.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Recoletos is zonder twijfel de beste en meest gewilde wijk in Madrid. Het staat vol met authentieke juweeltjes van architectonische bouw uit het einde van de negentiende eeuw. Tegenwoordig is het een perfecte enclave binnen de wijk Salamanca, omdat het een adellijke wijk is, maar met de eigenschap dat je hier in de buurt kunt wonen. Het heeft alle belangrijke diensten zoals scholen, gerenommeerde klinieken en ziekenhuizen, apotheken, evenals een groot gastronomisch aanbod van grote categorie om van te genieten en de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen. Het heeft ook geweldige toegangswegen naar de M-30 en verschillende openbaar vervoerlijnen, Recoletos is ongetwijfeld de beste optie in de wijk Salamanca.

EXTERIEUR.
Eclectische en modernistische architectuur. De gevel heeft een warme terracotta kleur, wat een gezellig en traditioneel gevoel geeft. De versieringen op de raamlijsten en kroonlijsten zijn opmerkelijk. Decoratieve details zijn onder andere schelpen boven sommige ramen die, met hun klassieke decoratieve zuilen, de balkons omlijsten. Het heeft drie buitenbalkons en een erker.

INTERIEUR.
Bij binnenkomst in de majestueuze entree zien we een traditionele smeedijzeren lift en een ruime hal.De oriëntatie op het noorden en zuiden, samen met de twee ingangen naar het huis, maken een functionele en passende verdeling mogelijk. In elke kamer van het project is nauwgezet aandacht besteed aan detail en comfort, zoals de prachtige woon-eetkamer met grote ramen die profiteren van de hoogte van het plafond van 3 meter, waardoor een panoramisch uitzicht en veel natuurlijk licht mogelijk is. De open keuken is ontworpen met de nieuwste afwerkingen en kwaliteiten. De edele afwerking met natuurlijke materialen is opmerkelijk in het project.

De artistieke indrukken die worden waargenomen maken deel uit van een project dat wordt aangeboden en ooit is uitgevoerd. Project niet inbegrepen in de prijs.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2364.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1958
Bewoonbare oppervlakte
374 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!