Appartement te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2366

€ 1 290 000

Vorige
Volgende
Prachtig huis in de prestigieuze wijk Almagro, Chamberí, in een zeer rustige omgeving.

Prachtig huis in de prestigieuze wijk Almagro, Chamberí, in een zeer rustige omgeving.

HIGHLIGHTS.
Gelegen in de prestigieuze wijk Almagro, in het hart van Madrid, biedt deze woning een ongeëvenaarde investeringsmogelijkheid. Bovendien, dankzij de kwaliteit van leven en diensten van hoog niveau in de omgeving, waaronder luxe winkels en high-end restaurants, maken dit appartement een aantrekkelijke optie voor zowel investeerders als bewoners. De strategische ligging in een van de meest gewilde gebieden zorgt voor een hoge winstgevendheid vanwege de constante vraag naar verhuur door expats en professionals.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
De charme van de wijk Almagro komt van de architectuur. Deze plek bewaart nog steeds herenhuizen en gebouwen uit de XIXe en vroege XXe eeuw die het een van de meest statige buurten van Chamberí maken. Als je besluit om een appartement te kopen in deze wijk van Madrid, kun je genieten van een wandeling door de rustige straten, maar tegelijkertijd kun je ook de drukte van de stad opzoeken door een wandeling te maken langs de Paseo de la Castellana, die aan de wijk grenst.

EXTERIEUR.
Rust is een belangrijk kenmerk, dankzij de locatie met uitzicht op goed onderhouden binnenplaatsen, die een vredig toevluchtsoord bieden in het centrum van de stad. De rust van de bovenste verdieping, samen met het onbelemmerde uitzicht dat wordt geboden door de hoogte, nodigt bewoners uit om te genieten van een ongeëvenaard stedelijk toevluchtsoord, waar elk detail is ontworpen om de ervaring van het wonen op een van de meest benijdenswaardige locaties in de stad te verrijken.

INTERIEUR.
Het pand zelf valt op door het ontwerp dat een volledig aanpasbare renovatie mogelijk maakt, waardoor een geoptimaliseerde ruimte ontstaat met twee ruime slaapkamers en twee badkamers. Het architectonische en interieurontwerp weerspiegelt een fusie van moderniteit en functionaliteit. Het profiteert van uitzonderlijke natuurlijke verlichting en dwarsventilatie op de bovenste verdieping, kenmerken die worden aangevuld door hoge plafonds die niet alleen het gevoel van ruimte versterken, maar ook extra opbergmogelijkheden bieden. De dubbele toegankelijkheid via twee liften, de hoofd- en de dienstlift, zorgt voor een comfortabele en functionele entree tot de verdieping.

Al met al belooft deze ruimte niet alleen comfort, maar ook een aanzienlijk herwaarderingspotentieel in een wijk met groeiende belangstelling en ontwikkeling.
De getoonde artistieke impressies maken deel uit van het aangeboden en eenmaal uitgevoerde project. Project niet inbegrepen in de prijs.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2366.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1930
Bewoonbare oppervlakte
110 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!