Penthouse te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2371

€ 2 530 000

Vorige
Volgende
Penthouse met conciërgeservice en beveiliging in El Higuerón, Fuengirola

Penthouse met conciërgeservice en beveiliging in El Higuerón, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Dit prachtige penthouse onderscheidt zich door zijn prestigieuze locatie binnen een ontwikkeling die is geboren uit de hoogste uitdrukking van luxe, een exclusief residentieel project dat een rendement op investering van 5% per jaar garandeert gedurende de eerste 3 jaar, waar klanten ook kunnen genieten van de residentiële ontwikkeling in de buurt van het Higuerón Hotel 5*, met toegang tot al zijn exclusieve diensten. Bovendien liggen de Beach Club Higuerón, Sport Club Higuerón en Spa in de buurt. Om de voorzieningen compleet te maken, biedt het complex haar eigenaars huishoudelijke en onderhoudsservice en 24-uurs conciërge.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De woning bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, en biedt een spectaculair solariumterras van 240 meter waar je ook kunt genieten van een zwembad. Het is gelegen in een van de beste urbanisaties aan de Costa del Sol, El Higueron, die beveiliging heeft bij de ingang, videobewaking en beveiligingspersoneel dat constant over het pand waakt. De gemeenschap heeft zijn eigen Beach Club, Spa, fitnessruimte en verschillende restaurants met exclusieve voordelen voor de eigenaren van deze woningen.

EXTERIEUR
De luxe woning is gelegen in een project dat 17 appartementen, 9 penthouses en 6 villa's van twee en drie verdiepingen omvat, op een bevoorrechte locatie met uitzicht op de Middellandse Zee, omgeven door inheemse vegetatie van het gebied. Gelegen in Reserva del Higueron, een zeer prestigieuze urbanisatie aan de Costa del Sol, vanwege de bevoorrechte locatie tussen Malaga en Fuengirola en de maximale veiligheid van het complex. Slechts enkele eenheden beschikbaar in het complex.

INTERIEUR
Het penthouse biedt uitstekende kwaliteiten met gerenommeerde merken als Porcelanosa, Hansgrohe en Bosch. Twee slaapkamers en twee badkamers, een woon-eetkamer in een grote open ruimte gelegen in het midden van de twee slaapkamers voor meer comfort. De woning garandeert energiebesparing met aerothermische airconditioning en vloerverwarming, naast de uitstekende lichtinval dankzij het grote terras eromheen en de grote ramen.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
356 m²
Terras
241 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!