Villa te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 2376

€ 6 495 000

Vorige
Volgende
Moderne en verfijnde eerstelijns golfvilla in Nueva Andalucia.

Moderne en verfijnde eerstelijns golfvilla in Nueva Andalucia.

HIGHLIGHTS.
We presenteren deze spectaculaire designer villa, gelegen in de gewilde omgeving van Los Naranjos Golf Club (Nueva Andalucia), Marbella. Het beschikt over prachtige architectuur en interieurs met edele materialen zoals steen en hout. Het biedt panoramisch en direct uitzicht op de golfbaan. Het heeft ook een tweede zwembad op het dak, evenals een openluchtbioscoop.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Nueva Andalucía is een uitstekende woonwijk van Marbella. Ondanks het voornamelijk residentiële karakter heeft het een onafhankelijk aanbod van restaurants en diensten. Het ligt ten noorden van Puerto Banús en biedt zijn bewoners de mogelijkheid om te genieten van de glamoureuze sfeer van de jachthaven en zijn exclusieve luxe merkwinkels, terwijl het tegelijkertijd een omgeving van maximale rust biedt.

EXTERIEUR.
Het pand wordt omringd door een volgroeide en weelderige tuin. Het heeft een groot terras dat, samen met het zwembad, verschillende chill out-ruimtes biedt, evenals amusementsspellen die perfect geïntegreerd zijn. Daarnaast heeft de villa ook een garage voor buggy's met directe toegang tot de golfbaan. Het is ook het vermelden waard dat het dak verschillende ruimtes heeft, zoals een eetkamer, een buitenkeuken, verfijnde woonruimtes en een buitenbioscoop. Het tweede zwembad laat je genieten van een ongelooflijk uitzicht op de golfbaan en de vallei.

INTERIEUR.
Zodra je het huis binnenkomt, valt de moderne en elegante uitstraling op. De open keuken, ontworpen op een zeer elegante manier, verbindt ons met de eetkamer en de woonkamer. Dankzij de grandioze glazen deuren van vloer tot plafond kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de golfbaan.

De vier slaapkamers op dit niveau hebben allemaal een eigen badkamer en een eigen terras. De ruime hoofdslaapkamer met bijna 40 m2 biedt een kleedkamer en een badkamer van geweldig design en open, waardoor een luxe ruimte ontstaat. De villa beschikt over een souterrain met een met donker hout beklede fitnessruimte en een kantoor aan huis.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2376.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
958 m²
Bewoonbare oppervlakte
373 m²
Aantal toiletten
1
Terras
209 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!