Atelier te Turnhout

Te Huur - Everdongenlaan 15 - U3, 2300 Turnhout

Ref: 04/13735

€ 2 500

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

Bedrijfsgebouw met kantoren en opslag van ca 780m2

Bedrijfsgebouw met kantoorruimten in de industriezone Turnhout. Oppervlakte circa 780 m² verdeeld over twee niveau's. Voorzien van ontvangstruimte, diverse kantoorruimten, productieruimte, refter met kitchenette, sanitair, opslagruimte en ruime parkeergelegenheid.

Het gebouw maakt deel uit van een site bestaande uit 11 units. Het is gelegen in het industriepark Turnhout I en heeft een gemakkelijke verbinding met de autosnelweg E34 Eindhoven - Antwerpen.

Het gelijkvloers meet circa 675m² en beschikt over een centrale inkomhal met ontvangstbalie, twee vergaderzalen, twee kleinere kantoorruimten, een landschapskantoor, archief, sanitair en een productieruimte.

De trap naar de verdieping komt uit in de refter van 105m2.

Het gebouw beschikt over 2 sectionaalpoorten, verwarming op aardgas (radiatoren), verlaagd plafond met ingewerkte TL-verlichting, tegelvloer (natuursteen beneden en keramische tegels op de verdieping).

Instaphuur: de eerste 6 maanden is de huurprijs 2500,00EUR/maand en vanaf de 7e maand is de huurprijs 2750,00EUR/maand.

Technische details

Hoofdkenmerken

Beschikbaar vanaf
Onmiddellijk

Objectgegevens

Perceelbreedte
29 m
Perceeldiepte
26 m
Gevelbreedte
29 m
Aantal verdiepingen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Bij Hillewaere Vastgoed willen we de zoektocht naar een geschikte woning zo aangenaam mogelijk maken en u de beste service aanbieden. We werken hiervoor met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst. Via de knop "bezoek aanvragen" kan u alvast uw huurprofiel aanmaken en plannen wij uw bezoekaanvraag in.

  • Ik wens

Doel verhuur

Op welke data / uren is een bezoek voor u mogelijk?*

Vrijblijvende info die u met ons wil delen:

Welke specifieke info wenst u te ontvangen?

Locatie