Vorige
Volgende
Residentie Academie - app A05

Residentie Academie - app A05

TURNOVA RESIDENTIES, RES. ACADEMIE, EXCLUSIEF WONEN IN HET CENTRUM VAN TURNHOUT

In het centrum van Turnhout, vlak bij de Grote Markt, maakt u kennis met “Turnova”! Een bruisend nieuw stadsdeel. Naast appartementen en een 40-tal winkels is er ook plaats er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, luxe-hotel Corsendonck, 3 restaurants waarvan we “Hert” terugvinden op de hoogste verdieping van de Turnova Toren met een ongelooflijk uitzicht en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova ongetwijfeld een nieuwe dimensie aan het stadscentrum.

Vlakbij het nieuwe Academieplein kan u kennis maken met Residentie Academie. Hier kan u de keuze maken om te genieten van de rust aan het plein of toch liever de bruisende winkelstraat! Ook Restaurant Gust en koffiebar Bink ontbreken niet om maximaal te genieten.

De appartementen met 2 of 3 slaapkamers zijn nog volledig naar eigen smaak in te richten in samenspraak met de bouwheer. Zo kan u in alle comfort wonen, werken en zeker genieten op Turnova.

Momenteel zijn nog enkele appartementen beschikbaar in Residentie Academie, wees er dus snel bij!

Maak nu een afspraak via nieuwbouw@hillewaere.be of contacteer onze nieuwbouw makelaar om meer te weten te komen over dit project op 014/ 45 10 11 !

Documenten

Technische details

Bewoonbare oppervlakte
133 m²
Aantal verdiepingen
6
Aantal toiletten
2
Terras
12 m²
Stedenbouwkundige vergunning
-
Stedenbouwkundige bestemming
Niet opgegeven
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
-

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Yves Deckers De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Nieuwbouw
Yves Deckers
Tel: +32 (0)14 49 06 50
GSM: +32 (0)493 48 14 36
yves.deckers@hillewaere.be

Maak kennis met Yves Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!