Villa's RHL te Pulderbos

Te Koop - Rusthuislaan 1, 2242 Pulderbos

Ref: 01/4203

Project RHL te Pulderbos
Vorige
Volgende

EXCLUSIEF

LANCERING PROJECT VILLA'S RHL TE PULDERBOS, 2 EXCLUSIEVE VILLA's NAAR UNIEK SCHUURCONCEPT.

Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uzelf en uw familie? Deze luxueuze nieuwbouwvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos voldoen, naar de hand van LV architecten, aan uw hoogste verwachtingen. Ontworpen naar een nieuw concept en opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber), zijn deze karaktervolle villa’s uniek in hun soort.

Bouwonderneming Artesio Exclusive Living staat garant voor een hoogkwalitatieve afwerking op maat.

Wordt u er nieuwe eigenaar?

Over het project:

Deze 2 unieke 'schuur'villa’s zijn gelegen aan een rustige weg in het residentiële, groene Pulderbos (Zandhoven). U geniet er van een goede mobiliteit, maar eveneens van de rust en het aangenaam wonen in een landelijke omgeving.
De nieuwe concept villa’s kennen een exclusieve architectuur, volgens ontwerp van LV architecten, met Cross Laminated Timber, een duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en vloeren. Zowel het interieur als exterieur worden compleet en luxueus afgewerkt, in samenspraak met de bouwheer. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. U bepaalt echter zelf mee hoe u uw villa verdere invulling geeft.

Deze moderne nieuwbouwvilla’s zijn future-proof met een E-peil < 20 dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en het gebruik van duurzame technieken zoals ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp en regenwaterput. Comfortabel wonen met een zeer laag energieverbruik is er dus gegarandeerd.

Mogelijke indeling gelijkvloers:

U parkeert uw wagen in de carport en wandelt naar de voorkant van de villa. U komt binnen in de inkomhal die voorzien kan worden van een vestiaire. Aan de straatzijde is er een bureau/hobbyruimte. Door de trappenhal bereiken we aan de tuinzijde het leefgedeelte, bestaande uit een eetkamer en open leefkeuken met eiland en een salon met toegang tot de tuin en het overdekte terras. Ziet u zich al ontspannen in het salon en genieten van het mooie zicht op de tuin? Heerlijk! Een handige berging is toegankelijk via de trappenhal en geeft toegang naar de carport. Tenslotte is er een gastentoilet.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u boven in de hal centraal in de villa. Er is een mastersuite met dressing en zeer ruime private badkamer, maar ook nog 3 slaapkamers die gebruik kunnen maken van een aparte badkamer. Apart toilet en een technische berging.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Deze wordt casco afgewerkt en bevat een aparte technische ruimte. De technische ruimte wordt wel afgewerkt met vloer naar keuze (volgens lastenboek), de wanden en plafonds met gipskarton.

Tuin:
De tuin is toegankelijk zowel via het salon, als de eetkamer. Hij heeft een perfecte Zuidoost oriëntatie en kan aangelegd worden in samenspraak met de bouwondernemer. De tuin heeft hoogstammig groen, waardoor de villa voldoende privacy heeft.

Carport:
Er is een ruime carport met achterliggend een private fietsenstalling. Op de oprit kan er eveneens geparkeerd worden.

Bijzonderheden:
- Exclusieve architectuur volgens ontwerp van LV architecten, op een rustig en landelijk gelegen bouwgrond
- Moderne nieuwbouwvilla voor de toekomst met E20 of minder met hoogwaardige isolatiematerialen en zeer laag energieverbruik d.m.v. duurzame technieken
- Voorzieningen in de buurt
- Verkoop op plan door erkende aannemer met solvabiliteitsgarantie (volgens wet Breyne, betaling grondaandeel bij akte, betaling volgens vastgelegde schijven)
- ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp, regenwaterput, ….
- Indeling en afwerking nog bespreekbaar met Artesio Exclusive Living
- Cross Laminated Timber, duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en -vloeren
- Betrouwbare partners met talloze referenties
- Start der werken voorzien augustus 2023, voorziene oplevering april 2024

De verkoop valt onder het BTW-stelsel (op de constructiewaarde) en Registratie (op de grondwaarde)

Spreekt dit unieke nieuwe villa concept u wel aan of graag nog wat meer informatie over de 2 schuurvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos? Plan uw afspraak met onze makelaar via 03 653 31 92 of nieuwbouw@hillewaere.be en kom de mogelijkheden ontdekken.

Lees meer Bekijk units

Units

Sorteer per: Verdieping Prijs Oppervlakte

Verdieping
Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
RHL1 4 394 m² 18.76 m² Ja € 998 200 Bekijk details
RHL2 4 394 m² 14.31 m² Ja € 981 930 Bekijk details
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
RHL2 4 394 m² 14.31 m² Ja € 981 930 Bekijk details
RHL1 4 394 m² 18.76 m² Ja € 998 200 Bekijk details
Verdieping Unit Slaapk. Opp. Terras Tuin Prijs
RHL2 4 394 m² 14.31 m² Ja € 981 930 Bekijk details
RHL1 4 394 m² 18.76 m² Ja € 998 200 Bekijk details

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/4203.

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Gerelateerde panden