Exclusieve Villa te Pulderbos (Project Villa's RHL)

Te Koop - Rusthuislaan 1 - RHL2, 2242 Pulderbos

Ref: 01/8876

€ 981 930

Vorige
Volgende
Project RHL Lot 2 - Links

Project RHL Lot 2 - Links

LANCERING PROJECT RHL TE PULDERBOS, 2 EXCLUSIEVE VILLA's NAAR UNIEK SCHUURCONCEPT.

Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uzelf en uw familie? Deze luxueuze nieuwbouwvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos voldoen aan uw hoogste verwachtingen. Ontworpen naar een nieuw concept en opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber), zijn deze karaktervolle villa’s uniek in hun soort.

Bouwonderneming Artesio Exclusive Living staat garant voor een hoogkwalitatieve afwerking op maat.

Wordt u er nieuwe eigenaar?

Over het project:

Deze 2 unieke schuurvilla’s zijn gelegen aan een rustige weg in het residentiële, groene Pulderbos (Zandhoven). U geniet er van een goede mobiliteit, maar eveneens van de rust en het aangenaam wonen in een landelijke omgeving.
De nieuwe concept villa’s kennen een exclusieve architectuur met Cross Laminated Timber, een duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en vloeren. Zowel het interieur als exterieur worden compleet en luxueus naar uw wens afgewerkt, in samenspraak met de bouwheer. Er zijn 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. U bepaalt echter zelf mee hoe u uw schuurvilla verdere invulling geeft.

Deze moderne nieuwbouwvilla’s zijn future-proof met een E-peil < 20 dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en het gebruik van duurzame technieken zoals ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp en regenwaterput. Comfortabel wonen met een zeer laag energieverbruik is er dus gegarandeerd.

Mogelijke indeling gelijkvloers:

U parkeert uw wagen in de carport en wandelt naar de voorkant van de villa. U komt binnen in de inkomhal die voorzien kan worden van een vestiaire. Aan de straatzijde is er een bureau/hobbyruimte. Door de trappenhal bereiken we aan de tuinzijde het leefgedeelte, bestaande uit een open leefkeuken (let hier op de lichtinval via de aanwezige vide) met eiland en toegang tot het overdekte terras en een salon met eetkamer. Ziet u zich al ontspannen in het salon en genieten van het mooie zicht op de tuin? Heerlijk! Een handige berging is toegankelijk via de trappenhal en geeft toegang naar de carport. Tenslotte is er een gastentoilet.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u boven in de hal centraal in de villa. Er is een mastersuite met dressing en zeer ruime private badkamer, maar ook nog 3 slaapkamers die gebruik kunnen maken van een aparte badkamer of douchecel. Apart toilet en een technische berging.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Deze wordt casco afgewerkt en bevat een aparte technische ruimte. De technische ruimte wordt wel afgewerkt met vloer naar keuze (handelswaarde tegel of keuze), de wanden en plafonds met gipskarton.

Tuin:
De tuin is toegankelijk zowel via het salon, als de eetkamer. Hij heeft een perfecte Zuidoost oriëntatie en kan aangelegd worden in samenspraak met de bouwondernemer. De tuin heeft hoogstammig groen, waardoor de villa voldoende privacy heeft. De tuin is volledig omheind en aan de voorzijde voorzien van een automatische poort.

Carport:
Er is een ruime carport met achterliggend een private fietsenstalling. Op de oprit kan er eveneens geparkeerd worden op het afgesloten perceel.

Bijzonderheden:
- Moderne nieuwbouwvilla voor op de toekomst met E20 of minder
- Voorzieningen in de buurt
- Verkoop op plan (volgens wet Breyne, betaling grondaandeel bij akte, betaling volgens vastgelegde schijven)
- Ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp, regenwaterput, ….
- Indeling en afwerking nog bespreekbaar met Artesio
- Cross Laminated Timber
- Betrouwbare partners

De verkoop valt onder het BTW-stelsel (op de constructiewaarde) en Registratie (op de grondwaarde)

Financiële info
Aankoopprijs excl. kosten 981.930 euro (Prijs constructie 649.330 euro, Prijs grondaandeel 332.600 euro)
Totale aankoopprijs 1.158.201,30 euro (BTW op de constructie (21%): 136.359,30 euro, Registratie grond (12%): 39.912,00 euro) excl. notariskosten

Spreekt dit unieke nieuwe villa concept u wel aan of graag nog wat meer informatie over de 2 schuurvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos? Plan uw afspraak met onze makelaar via 03 653 31 92 of nieuwbouw@hillewaere.be en kom de mogelijkheden ontdekken.

Documenten

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
1352 m²
Bewoonbare oppervlakte
394 m²
Perceelbreedte
18.83 m
Gevelbreedte
9 m
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
2
Terras
14.31 m²
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!