Exclusieve Villa te Hoogstraten

Te Koop - Dreef 2 - C, 2328 Hoogstraten

Ref: 02/9618

€ 1 395 000

Vorige
Volgende
Luxueuze villa nabij Nederlandse grens op 1.451 m² te Meersel-Dreef

Luxueuze villa nabij Nederlandse grens op 1.451 m² te Meersel-Dreef

Deze instapklare villa werd gebouwd in 2017 en is zeer luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ze is gelegen nabij de Nederlandse grens en geniet achteraan van weids uitzicht over de velden en de Mark. Het is heerlijk genieten in deze villa met hedendaagse uitstraling en geniet van alle modern comfort. Ze omvat een riante inkomhal, een aparte zithoek, een tweede zit/TV-hoek, een eetkamer, een ruime leefkeuken, een berging, 4 slaapkamers, een apart kantoor, 2 badkamers, een kelder met sauna, fitnessruimte etc., een grote zolder en een schitterend aangelegde tuin met mooie terrassen, tuinhuis en garage.

Gelijkvloers:
U betreedt de villa via de ruime inkomhal en u ervaart onmiddellijk de gezellige sfeer die hier hangt. Gastentoilet en vestiaire ruimte zijn aanwezig in de inkomhal. Via een dubbele stalen deur komt u in de leefruimten die allen met elkaar in verbinding staan. Zo treft u centraal de ruime eetkamer met rechtstreekse toegang links tot de riante leefkeuken voorzien van een ruim kookeiland en alle moderne apparatuur zoals inductiekookplaat, stoomoven, combi-oven, diepvriezer, koelkast, Quooker, etc. Aanpalend de keuken treft u een praktische berging met zij-inkom. Verder op de begane grond treft u aanpalend de eetkeuken een mooie zithoek met gashaard en een tweede zithek/TV, eveneens met gashaard. Alle leefvertrekken zijn van elkaar afgescheiden door stalen deuren. Zowel de eethoek als de twee zithoeken beschikken over een schitterende parketvloer gelegd in Hongaarse punt.

Verdieping:
De houten trap vanuit de eetkamer brengt u tot de bovenverdieping op parket. Aan de achterzijde treft u een ruime mastersuite met dressing, balkon, riante badkamer met ligbad, douche, toilet en 2 lavabo's in strak meubel, en een schitterende masterbedroom met plafond tot in de nok.
Verder op deze verdieping hebt u 3 kinderkamers, dewelke een badkamer delen voorzien van ligbad, douche, 2 lavabo's en een toilet. En tot slot een sfeervolle kantoorruimte aan de voorkant, afgesloten met dubbele stalen deur.

Zolder:
Via een zolderluik bereikt u de zolderverdieping. Mogelijk verder af te werken, maar momenteel doet deze dienst als bergplaats. U treft hier het ventilatiesysteem en de verwarmingsinstallatie (op aardgas).

Tuin:
De tuin is schitterend aangelegd met sfeervolle terrassen en mooi tuinhuis. Aan de achterzijde hebt u mooi vergezicht over de weilanden en rivier 'de Mark'. Het volledige perceel is afgesloten en voorzien van een automatische toegangspoort.

Bijzonderheden:
- perfect instapklare villa die geniet van hedendaags comfort en luxe!
- gunstige EPC score - label A
- verwarming op aardgas
- alarmsysteem en camerabeveiliging
- domoticasysteem
- conforme elektriciteitskeuring
- airco in slaapkamers

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2017
Perceelopp.
1451 m²
Bewoonbare oppervlakte
517 m²
Perceelbreedte
23 m
Perceeldiepte
62 m
Gevelbreedte
17 m
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
P-Score D
G-Score
C

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 2 669
EPC:
88
kWh/m²
A
Certificaatnummer:
20220331-0002575089-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Mies Willemsen De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Turnhout
Mies Willemsen
Tel: +32 (0)14 65 45 72
GSM: +32 (0)478 84 32 72
mies.willemsen@hillewaere.be

Maak kennis met Mies Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!