Bekijk vanaf nu alle woningen met Google Street View op www.hillewaere.be ! Internetgigant Google lanceerde 'Street View' in België, een programma waarbij u virtueel over straat kunt lopen en rondkijken. Google begon al in maart 2009 met het fotograferen van de Belgische straten, met het doel ook voor België foto's van op straatniveau online te zetten.

Hoe werkt dit? Ga naar het liggingplan van het eigendom dat u interesseert. Door een virtueel mannetje op een kaart te plaatsen, krijgt u op het scherm te zien wat u zou zien als u er zelf op straat stond. Het oranje mannetje vindt u links boven op het liggingplan. Sleep dit in de kaart en bekijk de omgeving door te navigeren met het icoontje. Met de muisknop kan u naar boven, naar beneden en 360 graden in het rond kijken. Een applicatie die erg nuttig is om uw zoektocht naar een woning te vergemakkelijken, maar ook om in de aanloop naar een reis te kijken of uw hotel in een aangename straat ligt, etc.
 
De Privacycommissie controleert of Street View aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet. Zo moeten nummerplaten en gezichten onherkenbaar zijn en moet u de mogelijkheid krijgen om ongewenste foto's nog verder onherkenbaar te laten maken.
 
[vastgoed