De nieuwe Fase 2 van nieuwbouwproject De Zevenster in Retie omvat 2 moderne residenties in een tijdloze bouwstijl. De appartementen zijn optimaal voorzien van ruimte en licht dankzij grote raampartijen en worden hoogwaardig en kwalitatief afgewerkt op maat. De BEN-norm zorgt voor een grote energetisch performantie waardoor future-proof wooncomfort is gegarandeerd. De gemeenschappelijke binnentuin als rustzone en groene long van het project is een grote extra troef. 

Open Werfdag op 27/04 

Op zaterdag 27 april 2024 stellen we Fase 2 van dit ambitieuze nieuwbouwproject graag exclusief voor u open. Tijdens onze Open Werfdag (van 10u00 tot 13u00) tonen we u de huidige werkzaamheden, lichten we de plannen en ruime mogelijkheden verder toe en beantwoorden we al uw vragen. 

We ontvangen u op het volgende adres: Kloosterstraat 1, 2470 Retie. 

Vooraf registreren is wenselijk om het project goed te kunnen toelichten en kan via deze link of het formulier hieronder. 

Reeds wat meer informatie over Fase 2 van De Zeventser in Retie? Bekijk het project online via deze link

We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen tijdens onze Open Werfdag. 

Graag tot dan. 

Hillewaere Nieuwbouw 

Heeft u geen tijd op zaterdag 27 april 2024, maar wil u wel graag mat meer informatie over De Zevenster in Retie? Bel ons op 014 49 03 03 of mail naar nieuwbouw@hillewaere.be voor en afspraak op een ander moment.