Appartement te Turnhout

Te Koop - Turnovatoren 1 - T44, 2300 Turnhout

Ref: 04/14358

€ 571 435

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige
Volgende

UItzonderlijk luxe-appartement op de 11e verdieping van de Turnova-Toren


Ontdek dit "one-of-a-kind" luxueus appartement op de 11e verdieping van de Turnova-Toren!

De uitzichten zijn alvast adembenemend maar de afwerking van dit appartement is van het absoluut hoogste niveau. Fineren wanden, leuke werkhoek met volledig ingemaakt meubel, tot in de puntjes uitgeruste keuken met onder andere eiland, Miele-toestellen en als eyecatcher een indrukwekkend werkblad die het geheel écht afmaakt.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan de master een echte suite is, inloopdressing, ruime badkamer met bad en douche en natuurlijk rondom de prachtige zichten op deze hoogte, fenomenaal!

In totaal is het ca. 130m² appartement waar echt alles tot in de puntjes over nagedacht is. Het overdekte terras van ca. 17m² zorgt dan weer voor het aangename buitengevoel.

In het centrum van Turnhout, vlak bij de Grote Markt, maakt u kennis met “Turnova”! Een bruisend nieuw stadsdeel. Naast appartementen en een 40-tal winkels is er ook plaats er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, luxe-hotel Corsendonck, 3 restaurants waarvan we “Hert” terugvinden op de hoogste verdieping van de Turnova Toren met een ongelooflijk uitzicht en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova ongetwijfeld een nieuwe dimensie aan het stadscentrum.

Bent u op zoek naar een appartement en zou je ook tussen de wolken willen wonen temidden van het bruisende Turnova? Maak dan nu een afspraak via nieuwbouw@hillewaere.be of contacteer onze nieuwbouw makelaar om meer te weten te komen over dit project op 014/ 45 10 11 !

De verkoop valt onder Registratie en BTW.

Er is tevens een mogelijkheid om ondergrondse staanplaats en berging mee aan te kopen.

Tot binnenkort in de Turnova Toren!

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/14358.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
130 m²
Aantal verdiepingen
12
Terras
17 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!