Architectenwoning te Leopoldsburg

Te Koop - Kanaalstraat 83, 3971 Leopoldsburg

Ref: 07/2717

€ 649 000

Vorige
Volgende
Moderne woning met zwembad op een perceel van 1337 m² te Leopoldsburg

Moderne woning met zwembad op een perceel van 1337 m² te Leopoldsburg

Deze prachtige moderne woning is gelegen in het rustige Leopoldsburg. Het betreft een open bebouwing met een ruime tuin, zwembad en 2 garages, een inpandige en een vrijstaande naast de woning. De woning beschikt over vier slaapkamers en is in 2017 volledig gerenoveerd. Het perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 1337 m² en de bewoonbare oppervlakte is 325m².

Gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. Hier hebben we de mogelijkheid om naar woonkamer, keuken, 1e verdieping of kelder te gaan. De woonkamer is voorzien van een mooie parket. Vanuit de gezellige zithoek komen we in de ultra uitgeruste keuken. Deze is voorzien van een AEG inductie fornuis met dampkap, Miele koffiezet, ijskast inbouw, Amerikaanse ijskast, stoomoven van AEG en combi-magnetron, warmhoudlade en XXL vaatwasser van Miele. Tot slot is er een Grohe Blue kraan, deze zorgt voor filtering van het kraantjeswater met mogelijkheid tot smaak of bruis toevoeging. Naast de keuken is er een extra berging/wasplaats met achterdeur. Ook hier is een ijskast voorzien in de inbouwkasten. Verder is er een trap naar de kelder en bovenverdieping.

Verdieping
Op de eerste verdieping is een badkamer, wasplaats en dressing voorzien. De badkamer heeft een douche, bad, toilet en dubbele wastafel.
De volgende verdieping telt 4 ruime slaapkamer en een nachttoilet. Op de overloop is een dakraam voorzien, ideaal voor het daglicht binnen te laten.

Kelder
De kelder biedt plaats voor een ruime bureauruimte, voorzien van inbouwkasten en inpandige garage. De rest van de woning is deels voorzien van kelder en deels kruipkelder.

Tuin
De mooi aangelegde tuin is voorzien van zwembad, garage, poolhouse en kippenhok. De tuin is volledig omheind. De vrijstaande garage biedt erg veel ruimte met bovenaan vliering voor extra stockage. Achteraan dit gebouw is het poolhouse voorzien. Hier is een toilet en douche, samen met een keukenkast. De heerlijke zitplaats biedt schaduw op warme dagen met een mooi uitzicht over het zwembad en huis.

Kortom, deze woning is de perfecte plek voor mensen die houden van een moderne, ruime woning met veel privacy en een prachtige tuin. Neem snel contact op voor meer informatie over deze unieke woning in Leopoldsburg.

Bijzonderheden:
* Volledige renovatie in 2017
* Airco
* Veel natuurlijke lichtinval
* Moderne woning
* Alarmsysteem
* Volledig omheind
* Zonnepanelen
* Zeer uitgebreide keuken

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1963
Renovatiejaar
2017
Perceelopp.
1337 m²
Bewoonbare oppervlakte
325 m²
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal garages
2
Aantal plaatsen in garage
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 372
EPC:
132
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20230623-0002926733-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Kathleen Buedts De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Mol
Kathleen Buedts
Tel: +32 (0)14 49 05 02
GSM: +32 (0)499 18 19 32
kathleen.buedts@hillewaere.be

Maak kennis met Kathleen Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!