Landhuis te Lanaken

Te Koop - Vijversdreef 3, 3620 Lanaken

Ref: 10/1514

Prijs op aanvraag

Vorige
Volgende
Residentieel gelegen landhuis op 6800m2

Residentieel gelegen landhuis op 6800m2

Prachtig wonen op een van de mooiste locaties in Rekem. Aan de rand van “Nationaal Park Hoge Kempen” staat deze stijlvolle villa met zelfstandig gastenverblijf, verwarmd overdekt zwembad en diverse kantoorruimtes. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Het uitzicht naar de rondom gelegen tuin met vijver, tennisbaan en diverse bijgebouwen is van ongekende klasse. Bovendien kan deze woning zich grotendeels zelf van energie voorzien dankzij een uitgekiende installatie van zonne-energie en verwarming. Maar liefst 36 zonnepanelen zijn aangesloten op een 40 kW batterij waardoor u de verworven energie volledig zelf kunt gebruiken. Dit systeem garandeert ten alle tijden elektriciteit. Dit landhuis is gesitueerd op een perceel van +- 6800 m2, aangelegd als een parkachtige tuin waar optimale privacy gewaarborgd is. Het gastenverblijf heeft een eigen entree, woon-/eetkamer, keuken, badkamer en twee ruime slaapkamers. Voor zakelijke doeleinden is het kantoorgedeelte op de begane grond en eerste verdieping zeer geschikt. Voor uzelf en het gezin is de stijlvolle, ruim opgezette villa met vier slaapkamers en twee badkamers een zeer aangename plek om te resideren.. In het hoofdgebouw zijn slaapkamers, kantoorruimte en veranda voorzien van airconditioning. Momenteel is er een extra bouwgrond van 2750m2 inbegrepen in het aanbod.


Indeling gelijkvloers:
Via de overdekte entree komt u in de ontvangsthal met de trap naar de eerste verdieping welke tevens in verbinding staat met het gastentoilet en de kantoren.
Aan twee zijden kunt u vanuit de hal de L-vormige woon-/eetkamer bereiken van waaruit u de voor- en achtertuin kunt bewonderen. In de hoek van de woonkamer is een deur naar de gedeeltelijk overkapte patio met open haard, die in verbinding staat met de garage en de dubbele carport.
Bij het eetgedeelte is de toegang tot de compleet uitgevoerde keuken, van waaruit de veranda te bereiken is. De bijkeuken biedt veel praktische bergruimte.
Het kantoorgedeelte is inpandig te bereiken. Er zijn drie ruimtes: ontvangstruimte, een kantoorruimte met toilet en het directiekantoor. De eerste verdieping kan ook voor zakelijke doeleinden gebruikt worden.

Eerste etage:
Via de stijlvolle trap komt u op de overloop, waaraan vier slaapkamers grenzen. Aan de linkerzijde is de master bedroom met dressing en badkamer.
De overige kamers hebben net als de master bedroom veel lichtinval door de grote ramen. De vaste kasten in de slaapkamers bieden veel praktische bergruimte. Een tweede badkamer is voorzien van douche, toilet, bidet en dubbele wastafel.

Tweede etage:
Op de overloop is een vaste trap naar de zolder, die bestaat uit meerdere aaneengesloten ruimtes. Deze ruimtes zijn zeker geschikt als slaapkamer of speelzolder.

Kelder:
Onder de villa zijn drie kelderruimtes en meerdere kruipruimtes gesitueerd. Een van de kelderruimtes is ingericht als wijnkelder. De kelder is water- en vochtdicht en voorzien van afvoer.

Indeling gastenverblijf:
Het gastenverblijf heeft een eigen inkom. Vanuit de ontvangsthal zijn de woonkamer, een slaapkamer en de badkamer te bereiken. De badkamer is ingedeeld met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.
De woon-/eetkamer heeft prachtig lichtinval en openslaande tuindeuren naar de tuin. De keuken is zeer compleet uitgevoerd waardoor het uw gasten aan niets ontbreekt. Op de eerste verdieping is een zeer ruime slaapkamer met een opklaptrap naar de bovengelegen zolder. In het kantoor is een trap naar de begane grond.Boven het gastenverblijf en een deel van het kantoorgedeelte zijn drie zolderruimtes. In de hal van het gastenverblijf is een trap naar het souterrain, verdeeld in drie kelderruimtes en een kruipkelder.

Tuin:
De prachtig aangelegde tuin geeft u de beleving van een privépark. Het overdekte zwembad wordt verwarmd via een warmtepomp. De tennisbaan nodigt uit om een balletje te slaan, waarna u op het grote terras bij de villa kunt genieten van een hapje en een drankje.

EPC: 243kWh/m2j

Buitengewone kenmerken:
- Residentiële ligging
- Ruim perceel met aparte bouwgrond
- Autonome voorziening elektricitieit
- Airco
- Woon/werk combinatie mogelijk

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1972
Perceelopp.
6802 m²
Bewoonbare oppervlakte
823 m²
Kelder
323 m²
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
-
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Zwembad
Ja
EPC:
243
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20220712-0002634538-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Michel Becx De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Michel Becx
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)474 13 37 12
Michel.becx@hillewaere.be

Maak kennis met Michel Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!