Landhuis te Lummen

Te Koop - 3560 Lummen, adres op aanvraag

Ref: 10/1494

Prijs op aanvraag

Vorige
Volgende
Prachtig gerenoveerd landhuis van 944m2 op een magnifiek aangelegd terrein van 13489m2 te Lummen.

Prachtig gerenoveerd landhuis van 944m2 op een magnifiek aangelegd terrein van 13489m2 te Lummen.

Deze uitmuntende renovatie in 2015 via Architect Bart Moors is met de allerbeste en de uitgezochte tijdloze materialen uitgevoerd. Er werd ook gebruik gemaakt van moderne technieken in combinatie met deze hoogwaardige materialen.
De 944m2 exclusieve woonbeleving verschuilt zich achter een prachtige karaktergevel van traditionele bak- en zandsteenstijl beschermd in een perfect passende gekaleide laag. Dit allemaal op een toplocatie in Lummen. Er is ook een achteruit-in-gang in de Demerstraat. Deze sluit aan aan het prachtig natuurgebied rondom het Schulens meer.

Deze klassevolle karakterwoning omvat een imposante inkomhal, met een aparte toegang naar het office gedeelte van +-80m2, het woongedeelte, wellness en de slaapvertrekken. Een ruime woonkamer met salons en eethoek, een tweede zithoek, een sfeervolle en volledig uitgeruste keuken met een La Cornue fornuis heeft toegang tot het terras en de perfect aansluitende aangelegde tuin. Grenzend aan de keuken zijn er 2 aanvullende bijkeukens en een sublieme eetruimte met zicht op de tuin door de 3 zwart stalen/beglaasde poortopeningen. Als kers op de taart is er nog een tuin-zitkamer met apart sanitair voorzien. Van hieruit kunnen we vlot het ander deel van de tuin bewonderen en betreden. Boven het keukengedeelte is er een hobby-ruimte/ontspanningsruimte wat nog volledig naar keuze kan worden ingevuld. Via hier is er een toegang naar de terrassen op de 1 ste verdieping. Aan de voor-rechterzijde van het gebouw is een gelijkvloerse ruime suite voorzien met een compleet uitgeruste en aparte badkamer. De centrale hal met zicht op de volledige diepte van de tuin staat in verbinding met de was-sanitairruimte. Deze heeft directe toegang tot het afzonderlijke wellness gedeelte wo. het verwarmde inpandige zwembad afgewerkt met Franse steen en muurschilderingen. Van hieruit is er ook een aparte toegang naar een zonneterras van het wellnessgedeelte. Hier zijn ook dezelfde zwart/stalen beglaasde poortopeningen voorzien die er voor zorgen dat er een zee van licht door deze schitterende ruimt komt. De technieken bevinden zich onder het licht verhoogde zwembadgedeelte. Hier is ook een aparte douche - kleedruimte voorzien. Opnieuw in de centrale hal is er een gewelfde wijnkelder onder de oude opkamer voorzien.
De toegang bestaat uit bakstenen treden en is afgesloten dmv. een staal beglaasde dubbele deur zodat er hier ook natuurlijk licht binnenstroomt. Aansluitend vinden we de beveiligde doorgang naar het slaapgedeelte terug. Op deze verdieping zijn er in de rechtervleugel 3 ruime slaapkamers met een ruime, compleet uitgeruste badkamer voorzien. Een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft een terras met zicht op het Schulens meer. De master suite heeft meer dan 70m2 oppervlakte wo. een complete dressing en een aparte luxe badkamer in voorzien is. Hier is ook een toegang tot een apart terras met hetzelfde weids en prachtig zicht. In de hal is er nog een toegang naar een gymruimte en de multifunctionele afgewerkte zolderruimte heeft een cinemazaal en een extra nog in te vullen ruimte. De gebruikte materialen op de eerste verdieping zijn gelijkwaardig aan de benedenverdieping. Dit landhuis is zonder twijfel uniek in de buurt en in zijn/haar categorie.

Buitengewone kenmerken:
- Uniek en uiterst klassevol pand
- Volledige renovatie via Architect Bart Moors
- Absolute privacy
- Gerestaureerd met oog voor detail
- Gebruik van exclusieve en tijdloze materialen
- Moderne technieken
- Prima EPC van 103kWh/m²
- Apart kantoor met dito ingang van 80m²
- 944m² exclusieve woonbeleving
- Prachtig aangelegde tuin van 1,35ha
- Boomhut op het niveau van het pand
- Carport - oprit met voldoende parkeergelegenheden
- Achterin in- uitgang via Schulens meer

Documenten

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1769
Renovatiejaar
2015
Perceelopp.
13490 m²
Bewoonbare oppervlakte
944 m²
Aantal verdiepingen
2
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 2 542
EPC:
103
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20230124-0002778521-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Alexander Willems De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Alexander Willems
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)478 33 66 36
alexander.willems@hillewaere.be

Maak kennis met Alexander Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!