Villa te Boechout

Te Koop - Boshoek 310, 2530 Boechout

Ref: 11/0123

€ 1 285 000

Vorige
Volgende
Landelijke villa op schitterende kavel van 2.100 m² op rustige en residentiële locatie te Boechout!

Landelijke villa op schitterende kavel van 2.100 m² op rustige en residentiële locatie te Boechout!

Landelijke villa op schitterende kavel van 2.100 m² op rustige en residentiële locatie te Boechout. Het eigendom heeft een uitgestrekte tuin dewelke helemaal doorloopt tot aan een riant bos, tussen de percelen volledig afgesloten met hoge hagen en bomen, zodat u van absolute privacy en rust geniet. De villa werd gebouwd in 1994 en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 341 m². Ze omvat een ruime inkomhal, een sfeervolle woonkamer, een leefkeuken, 6 slaapkamers, 4 badkamers, dubbele inpandige garage, poolhouse en een magnifieke tuin met aangelegd terras, zwembad, sauna en buiten grill ring. Bovendien is er voldoende parkeerplaats op het perceel en elektrische laadpaal.

Gelijkvloers:
U betreedt de ruime inkomhal van deze villa met vestiaireruimte en gastentoilet, tevens heeft u toegang tot de inpandige garage met automatische poort. De glazen deur biedt u toegang tot de ruime woonkamer op parket, voorzien van open haard en prachtige hoge en grote raampartijen met uitzicht op het groen. De ingerichte leefkeuken bevindt zich aansluitend de eethoek en heeft eveneens een ruime eetplaats met toegang tot de tuin. Verder op het gelijkvloers treft u een eerste slaapkamer met badkamer faciliteiten, dewelke ook kan dienen als praktische berg/wasplaats met ingebouwde kasten.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 5 slaapkamers en 3 badkamers. Twee slaapkamers voorzien van een en-suite badkamer. De master bedroom beschikt over een dressing, en-suite badkamer voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche met streaming en terras met uitzicht op de tuin en bos. De bergzolder is toegankelijk via vlizotrap. De derde slaapkamer heeft een en-suite badkamer voorzien van inloopdouche en lavabo. Tenslotte zijn er nog 3 zeer ruime slaapkamers dewelke gebruik kunnen maken van de vierde badkamer voorzien van bad en lavabo in meubel.

Tuin:
De tuin van ca. 1.475 m² is rondom verzorgd aangelegd en loopt door tot aan het riante bos met kapel. Het heeft een prachtig aangelegd terras met grill ring, overloop zwembad, sauna en poolhouse. De voortuin heeft een brede en ruime oprit voor verschillende wagens, carport, elektrische laadpaal en inpandige garage met automatische poort.

Bijzonderheden:
– EPC 213 kWh/m²
– Tuin loopt door naar het bos met kapel, dewelke ook niet bebouwd kan worden
– U geniet van maximale privacy en rust door het bos en hoge hagen, bomen en beplanting tussen de verschillende percelen
– Overloop zwembad, sauna, aangelegd terras, gril ring en poolhouse/tuinberging
– Uitgestrekte tuin van ca. 1.475 m²
– Elektrische laadpaal in de voortuin
– 6 volwaardige slaapkamers en 4 badkamers
– Op 4 minuten van het station Kontich en op 10 minuten fietsen naar centrum Lier

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1994
Perceelopp.
2100 m²
Bewoonbare oppervlakte
341 m²
Tuin
1475 m²
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
P-Score D
G-Score
C

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 2 097
EPC:
213
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20230328-0002849879-RES-3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Erika Helsen De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Antwerpen Zuid
Erika Helsen
Tel: +32 (0)3 287 80 00
GSM: +32 (0)477 50 32 04
erika.helsen@hillewaere.be

Maak kennis met Erika Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!