Vorige
Volgende
Landelijk gelegen en ruime hoeve!

Landelijk gelegen en ruime hoeve!

Deze zeer rustig en landelijk gelegen hoeve vinden we in Rumst, gelegen tussen de Pierstraat en de wijk Kleine landeigendommen in Reet, op een perceel van ca. 1,6 ha. De hoeve werd volledig heropgebouwd tussen 1996 en 2004 om deze naar hedendaags comfort te brengen. Combineer privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, scholen, ziekenhuis, provinciaal recreatiedomein De Schorre met zijn jaarlijkse Tomorrowland, …) binnen handbereik en dit op de as met Antwerpen – Brussel. De hoeve is ruim, beschikt over 6 ruime slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van ca. 430 m². Een kantoor of praktijk aan huis, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Via een macadam weg (fietspad) bereiken we de achterin gelegen hoeve.
Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de hoeve via een hal op terra cotta vloer. De hal is centraal gelegen, heeft een gastentoilet en biedt toegang tot een riante (ca. 120m²) en lichte leefruimte op parketvloer. U kan hier genieten van de aangename warmte van een nieuwe pellet kachel en het zicht op de weilanden aan de zuidkant van de woning. De volledig ingerichte keuken is voorzien van kasten en toestellen (nieuwe oven, afwasmachine en inductievuur) en heeft een aparte ingang (die meestal wordt gebruikt vanwege de locatie van de parkeerplaatsen). Een handige bijkeuken met plafondhoge inbouwkasten sluit hierbij aan. Een bureau bestaande uit 2 gedeelten van elk ca. 25m² is toegankelijk via een aparte deur. Ideaal als home office of praktijk aan huis. Aan de voorzijde is er een ruime TV-kamer of avondsalon met open haard en bibliotheekwand. Aan de andere zijde van de hoeve, naast het salon, is er een zeer ruime slaapkamer (36 m²) met aparte toegang en met zicht op de westkant op een weiland. Ten slotte is er een wasplaats met alle voorzieningen en aansluiting voor wasmachine/droogkast.
Verdieping:
Via de mooie houten trap in de leefruimte bereiken we de eerste verdieping en de nachthal die is voorzien van inbouwkasten. Er zijn 4 ruime kamers en een kleinere slaapkamer. De twee uiterste kamers zijn te betreden via een kamer. De badkamer is voorzien van kasten, een ligbad en een douche.
Buiten:
Via een macadam servitudeweg (fietspad) bereiken we de hoeve met parking voor meerdere wagens. De weilanden die behoren tot het perceel zijn hoofdzakelijk aan de zuidkant van de hoeve. Heerlijk genieten van de natuur en het achtergelegen bos.

Bijzonderheden:
- Groen en rustig perceel met weilanden, fruitbomen en bos
- Renovatie tussen 1996 en 2004
- Gelijkvloers wonen mogelijk
- Ruime hoeve met 6 slaapkamers
- Volume aan bewoonbare oppervlakte
- Mogelijkheden
- Home office of praktijkwoning
- Inbouwkasten
- Voorzieningen in directe nabijheid

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC C-label (299 kWh/m²)

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is .

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 1 badkamer
Renovatiejaar
2004
Perceelopp.
16371 m²
Bewoonbare oppervlakte
429 m²
Gevelbreedte
28 m
Aantal verdiepingen
1
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
-
Stedenbouwkundige bestemming
Niet opgegeven
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3
EPC:
299
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
0003022220-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!